Запрет на рыбалку в Украине 2015 - РыбалкаВоскресенье, 19.05.2024, 21:02

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Запрет на рыбалку в Украине 2015 - Рыбалка | Регистрация | Вход
форум о рыбалке
[ Новые сообщения · Участники · Форум Рыбалка · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка » Запрет на рыбалку в Украине 2015 (2015 - запрет на вылов рыбы. Украина)
Запрет на рыбалку в Украине 2015
AdminДата: Четверг, 01.01.2015, 17:17 | Сообщение # 1
Группа: Удаленные





Запрет на рыбалку в Украине 2015.
Запрет рыбалки в Украине 2015.
 
AdminДата: Пятница, 02.01.2015, 09:37 | Сообщение # 2
Группа: Удаленные





Начало запрета в Украине в 2015 году - ориентировочно 1 апреля
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 10:23 | Сообщение # 3
Группа: Удаленные





Запрет на ловлю рыбы в Киеве 2015

НАКАЗ
Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних
біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах в межах адміністративної
території м. Києва
Відповідно до пунктів 3.14, 3.15, 4.4, 4.5, 5.3 Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 15.02.1999 № 19, наказу Держрибагентства України від 04 березня 2015 року № 63 "Про заходи щодо встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах України у 2015 році" з врахуванням гідрометеорогічних умов, рекомендацій Інституту рибного господарства НААНУ викладених в листі від 17.03.2015 № 63-03/15, з метою забезпечення збереження та охорони в належному стані середовища перебування, шляхів міграції і місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів в рибогосподарських водних об'єктах у межах адміністративної території м. Києва в 2015 році,
НАКАЗУЮ:
1.Встановити терміни заборони на лов (добування) риби та інших воднихбіоресурсів у весняно-літній період природного відтворення (нересту) в 2015 році на водоймах в межах адміністративної території м. Києва:
на Канівському водосховищі в межах адміністративної території м. Києва із затоками і протоками, включаючи зону підтоплення - з 1 квітня по 9 червня (включно) 2015 року;
на озерах та ставках зарегульованих річок, що впадають у Канівське водосховище (в межах адміністративної території м. Києва) з 1 квітня по 9 червня (включно) 2015 року;
на незарегульованих річках, що впадають у Канівське водосховище в межах зони відповідальності Головрибводу, з 1 квітня по 20 травня (включно) 2015 року.

2.  Заборонити всякий лов раків упідконтрольних Головрибводу водоймах, в період виношування ікри, личинок,
першої і другої линьок з 1 квітня по 13 червня (включно) 2015 року та з 15 липня по 1 вересня (включно) 2015 року.
3.  На період нересту риби в місцях,які оголошені нерестовищами, заборонити пересування всіх плавучих засобів, крім
суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних
біоресурсів.
4.    Заборонити в період нересту рибипроведення будівельних, днопоглиблювальних робіт, видобування піску і гравію,
прокладання кабелів, трубопроводів та інших комунікацій, а також будь-яких
робіт на землях водного фонду.
5.     Оголосити нерестовищем лівобережнуділянку Канівського водосховища - від адміністративної межі м. Києва на півночі
по основному руслу (крім суднового ходу) до урочища Бобровня (район
Московського мосту м. Києва).
6.  В період весняно-літньої заборони на лов риби та інших воднихбіоресурсів дозволити любительський лов риби з берега, за межами місць нересту однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом (вилов риби -
до 3 кг).
7.  Посилити охорону водойм, особливо нерестовищ і шляхів підходу до нихплідників риб. Залучити до охорони водоймгромадськість, підприємства, установи, організації.
8.  Заступникам начальника Головрибводу відповідно до функціональнихобов'язків спільно з науково-дослідними рибогосподарськими установами та інспекторським складом відділу охорони водних біоресурсів організувати спостереження за ходом нересту риби.
9.  Доповідати про хід нересту та подавати відповідну інформацію заналежністю щомісячно, станом на 1-е число місяця, наступного за звітним.
10.   Начальнику відділуінформаційно-аналітичного забезпечення та роботи з засобами масової інформації Захарову В.А. сповістити через засоби масової інформації населення та зацікавлені підприємства, установи, організації, а також місцеві адміністрації
про встановлення заборони лову риби та інших водних біоресурсів в період весняно-літньої заборони на лови риби та інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах у межах адміністративної території м. Києва.
11. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Запрет рыбалки в Киевской области



УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ
І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Н А К А З

17.03.2015 м. Київ № 30

Про заходи з забезпечення охорони
водних біоресурсів у період нересту

З метою охорони водних біоресурсів у період їх природного відтворення в рибогосподарських водних об’єктах, підконтрольних Київрибоохороні, та на виконання вимог Закону України «Про рибне господарство промислове рибальство та охорону водних біоресурсів»
від 08.07.2011 № 3677-VI, Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України від 18.03.1999 № 33, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25.05.1999 за № 326/3619 та Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України від 15.03.1999 № 19, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28.03.1999 за № 269/3562, наказу Державного агентства рибного господарства України від 04.03.2015 № 63, з урахуванням погодження Інституту рибного господарства НААН України, а також керуючись наданими повноваженнями

НАКАЗУЮ:

1. Встановити терміни заборони на лов (добування) риби (за винятком науково-дослідного, контрольного, меліоративного та науково-промислового, які проводяться за спеціальними дозволами під контролем органів рибоохорони) у весняно – літній період їхнього природного відтворення (нересту) в 2015 році на водних об’єктах в зоні контролю Київрибоохорони:
на Київському та Канівському водосховищах із затоками і протоками, включаючи зону підтоплення – з 1 квітня по 9 червня (включно);
на озерах і водосховищах зарегульованих річок, що впадають у Київське та Канівське водосховища – з 1 квітня по 9 червня (включно);
на незарегульованих річках, що впадають у Київське та Канівське водосховище – з 1 квітня по 20 травня (включно);
у новостворених водних об’єктах, а також у придатковій системі річок та інших водних об’єктів – з 1 квітня по 20 травня (включно).
2. Встановити терміни заборони на лов (добування) раків в весняно – літній період виношування ними ікри, личинок, першої і другої линьок в 2015 році – з 1 квітня по 13 червня і з 15 липня по 1 вересня.
3. У термін заборони на лов (добування) водних біоресурсів на рибогосподарських водоймах забороняється:
1) використання плавзасобів на водних об’єктах у визначених місцях нересту за винятком суден зазначених в додатку 1;
2) проведення днопоглиблювальних, вибухових та інших робіт, добування будівельних матеріалів у місцях нересту риби;
3) проведення змагань із спортивного рибальства;
4) проведення підводного полювання.
4. Місця нерестовищ, на яких забороняється лов (добування) водних біоресурсів, визначити відповідно додатку 2.
5. На період заборони дозволити любительський і спортивний лов
до 3 (трьох) кг риби за світловий день однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берегової смуги водойм і річок, зазначених в додатку 3.
6. Начальникам територіальних відділів:
1) вжити заходів щодо зняття користувачами знарядь лову водних біоресурсів з промислу;
2) через засоби масової інформації забезпечити оповіщення населення та зацікавлених підприємств, установ і організацій та інших юридичних і фізичних осіб про терміни заборони на лов (добування) риби в весняно – літній період їхнього природного відтворення (нересту) в 2015 році;
3) посилити охорону водойм, особливо нерестовищ і шляхів підходу до них плідників риб. Залучити до охорони водойм користувачів, громадськість, підприємства, установи, організації.
Осіб, які порушують правила рибальства про заборону вилову риби у нерестовий період, притягувати до відповідальності згідно чинного законодавства.
7. Відділу іхтіології та регулювання рибальства:
1) спільно з науково – дослідними установами та рибогосподарськими підприємствами організувати іхтіологічні спостереження за ходом нересту риби та проведення контрольних ловів;
2) посилити контроль за роботою водозабірних споруд, що здійснюють забір води із рибогосподарських водойм та обладнання їх ефективними рибозахисними пристроями.
Відділу іхтіології та керівникам рибоохоронних підрозділів щодекадно доповідати про хід нересту та подавати відповідну інформацію за належністю.
8. Першому заступнику начальника Квасильчуку О.М. довести даний наказ до працівників Київрибоохорони в частині, що їх стосується.
9. Головному спеціалісту Назарку А.М. розмістити даний наказ в засобах масової інформації та в мережі Інтернету.
10. Контроль виконання цього наказу залишаю за собою.

Начальник В.О. Литвиненко

Додаток 1
до наказу Київрибоохорони
від 17.03.2015 р. № 30

ПЕРЕЛІК
суден, яким дозволено пересування у заборонених для рибальства зонах у нерестовий період 2015 року

1. Відповідно до наказу Державного комітету рибного господарства України від 15.02.1999 № 19 «Про затвердження Правил любительського і спортивного рибальства та Інструкції про порядок обчислення та внесення платежів за спеціальне використання водних живих ресурсів при здійснення любительського і спортивного рибальства» зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.04.1999 за № 269/3562 пересування в період нересту дозволено спеціально уповноваженим органам, які здійснюють охорону водних живих ресурсів.
2. Відповідно до листа Державної служби України з надзвичайних ситуацій Центральної геофізичної обсерваторії від 02.03.2015
вх. № 16-07-400 дозволено пересування по нерестовищам та в затоках плавзасобів – човен «Казанка» державний номер УКИ-3982, мотор підвісний «Меркурій» № ОР 441269 та гумовий човен з підвісним мотором «Ветерок».

Додаток 2
до наказу Київрибоохорони
від 17.03.2015 р. № 30

ПЕРЕЛІК
місць (нерестовищ) в зоні контролю Київрибоохорони, на яких забороняється лов (добування) водних біоресурсів у 2015 році

Київське водосховище:
 лівобережна ділянка водосховища із затоками і притоками: від адміністративної межі Чернігівської області (турбаза «Перлина») вниз за течією до урочища Гористе;
 правобережна ділянка водосховища із затоками і притоками по
р. Дніпро від кордону з державою Білорусь (урочище «Сомівка») вниз за течією до греблі Київської ГЕС.

Канівське водосховище:
 лівобережна ділянка водосховища із затоками і притоками: від греблі Київської ГЕС (включаючи затоку «Погребська старуха» р. Десна) до початку адміністративної межі м. Києва та від початку адміністративної межі Київської області, вниз за течією до адміністративної межі з Черкаською областю
(с. Хоцьки), виключаючи ділянки водосховища:
 дренажний канал Київського водосховища;
 протока «Річище»;
 в межах Державного полігону (с. Дівички) між урочищем «Борова долина» до урочища «Вільхове» включаючи затоки;
 в межах м. Переяслав-Хмельницький від клубу Юних моряків до рятувальної станції;
 від входу в урочище «Куряче гирло» до південної околиці с. Циблі.

По річках і водотоках (в межах Київської області з заплавами і озерами, затоками і протоками):
 річки – Альта, Броварка, Гнила Оржиця, Дніпро, Здвиж, Ірпінь, Красна, Недра, Прип’ять, Перевод, Супій, Тетерів, Трубіж, Уж, р. Десна від кордону з Чернігівською областю по лівому і правому березі з затоками, протоками до водної межі Канівського водосховища (затока Погребська Старуха), р. Рось від насосної станції с. М. Сквира до пам’ятника Ступичу, с. Городище Білоцерківського району.

Водосховища по р. Рось:

 Щербаківське водосховище: верхів’я водосховища в межах гранітного кар’єру;
 Володарське водосховище: верхів’я водосховища та по правому березі водосховища в межах лісового масиву;
 Косівське водосховище: верхів’я водосховища в районі с. Погреби та по лівому березі водосховища в межах лісового масиву;
 Дибенецьке водосховище.

Водосховища по р. Роставиця:

 Глибичанське водосховище: по правому березі від мосту с. Трушки до урочища «Затоки» включно та від мосту с. Трушки до греблі с. Матюші.

Додаток 3
до наказу Київрибоохорони
від 17.03.2015 р. № 30

ПЕРЕЛІК
місць, визначених для любительського рибальства в період весняно-літньої заборони однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега

Київське водосховище:

 в адміністративних межах с. Страхолісся, Іванківського району Київської області;
 р. Тетерів в адміністративних межах населених пунктів Іванківського району Київської області;
 дренажний канал Київського водосховища;
 від кам’яної гатки с. Нові Петрівці Вишгородського району Київської області, а саме від нижньої точки вниз за течією на відстані 100 м.;
 с. Глібівка Вишгородського району Київської області, затока Київського водосховища вглиб на відстані 100 м.;
 с. Толокунь Вишгородського району Київської області, затока Київського водосховища вглиб на відстані 100 м.

Річка Десна:

 правобережна частина р. Десна із затоками, Вишгородського р-ну Київської області в межах населених пунктів с. Осещина, с. Хотянівка,
с. Новосілки, с. Н. Дубечня, с. В. Дубечня, с. Пірново, с. Воропаїв, с. Жукін,
с. Боденьки;
 з лівого берега р. Десна Броварського району Київської області в межах населених пунктів с. Пухівка, с. Рожни, с. Літки.

Канівське водосховище:

 в межах території с. Циблі Переяслав-Хмельницького району Київської області;
 від мисливської бази УТМР до міського пляжу в м. Переяслав-Хмельницький Київської області;
 в межах території с. Ходорів Миронівського району Київської області;
 населені пункти Бориспільського району, с. Кийлів та від урочища Петрусеві ями до насосної станції с. Кийлів Київської області;
 Обухівський район: м. Українка Київської області, с. Трипілля,
с. Халеп’я, с. Витачів, с. Стайки та м. Ржищів.

Річки:

 р. Любич Броварського району Київської області в межах с. Літочки;
 р. Трубіж Броварського району Київської області з берега в межах населених пунктів с. Заворичі, с. Мокрець, с. Русанів;
 р. Трубіж Баришівського району Київської області з берега в межах населених пунктів смт. Баришівка, с. Селище, с. Борщів;
 внутрішні автономні водойми (озера, ставки) Броварського, Згурівського, Баришівського районів з берега в межах населених пунктів;
 р. Рось з берега в межах населених пунктів Рокитнянського, Богуславського та Миронівського районів Київської області;
 р. Ірпінь Києво-Святошинського району з берега в межах населених пунктів смт. Ірпінь, с. Коцюбинське, с. Стоянка, с. Гореничі, с. Бобриця,
с. Забір’я, с. Боярка;
 р. Стугна Васильківського району з берега в межах населених пунктів с. Застугна, с. Червоне, с. Хлепча, с. Скрипки, с. Кулібаба;
 р. Протока Васильківського району з берега в межах с. Ксаверівка,
с. Мар’янівка, с. Пінчуки, с. Саливінки, с. Гребінки, с. Соколівка, с. Лосятин;
 р. Красна Васильківського району Київської області з берега в межах
с. Червоне , с. Яцьки;
 р. Роставиця Сквирського району Київської області з берега в межах населених пунктів с. Шамраївка, с. Дуліцьке, с. Таборів;
 р. Унава Фастівського району з берега в межах м. Фастів Київської області;
 р. Рось Володарського району Київської області з берега в межах
смт. Володарка, с. Рачки, с. Зрайки, с. Заводівка, с. Косівка;
 р. Роська Тетіївського району з берега в межах м. Тетіїв Київської області, с. Теліжинці, с. Кашперівка;
 р. Рось Білоцерківського району берега в межах м. Біла Церква Київської області, с. Фесюри, с. Яблунівка, с. Чмирівка, с. Шкарівка,
с. Каженики;
 р. Кам’янка Білоцерківського району з берега в межах с. Фурш;
 р. Протока Білоцерківського району з берега в межах м. Біла Церква Київської області, с. Піщана.
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 10:35 | Сообщение # 4
Группа: Удаленные





Запрет на рыбалку в Волынской области (Луцк)

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ
(ВОЛИНЬРИБООХОРОНІА)
НАКАЗ
11 березня 2015 року м. Луцьк № УЗ - В/Д
Про здійснення контролю за весняно-літньою забороною на лов риби, інших водних біоресурсів
у рибогосподарських водних об'єктах, підконтрольних Волиньрибоохороні на 2015 р.

Відповідно до Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», пп. 8.1, 8.2, 8.3 «Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об'єктах України» затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 18.03.1999 р. за №33 і зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 25.05.1999 р. за №326/3619, п. 3.14, 4.4, 4.14.3, 5.3 «Правил любительського та спортивного рибальства», затверджених наказом Держкомрибгоспу від 15.02.1999 р. за № 19, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України від 28.04.1999 р. за №269/3562, та наказу Держрибагентства України «Про заходи щодо встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах України у 2015 році» від 04.03.2015 р. № 63,
НАКАЗУЮ:


1. Здійснювати контроль за:
- забороною здійснення промислового, люби також добування водних біоресурсів на час ходу риби на нерест і на період ікрометання у такі строки:
з 1 квітня 2015 р. по 20 травня 2015 р. - на річках області та їх кореневих водах; з 1 квітня 2015 р. по 10 червня 2015 р. - на озерах, водосховищах; з 1 квітня 2015 р. по 30 червня 2015 р. - в придаткових водах річок.
- любительським рибальством на водоймах загального користування з берега за межами нерестовищ одною поплавковою або донною вудкою із одним гачком та спінінгом.
- забороною користування та пересування всіх плавзасобів в межах нерестовищ, крім суден спеціально уповноважених органів, що здійснюють охорону водних біоресурсів.

2. Нерестовищами вважати мілководні, зарослі вищою водною рослинністю або закорчовані ділянки водойм, стариці, заплави та заливні луки, прибережну рослинність на річках, озерах, водосховищах, штучних водних об'єктах.

3. Відділу охорони водних біоресурсів (Починок С.С.) забезпечити контроль щодо:
- виконання заходів по збереженню водних біоресурсів у водоймах області в нерестовий період, затверджених розпорядженням Волинської обласної державної адміністрації № 115 від 18.03.2013 р.;
- проведення постійного контролю за недопущенням спеціального та незаконного використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах та у водоймах спеціальних товарних рибних господарств на період нересту;
- проведення у рибогосподарських водних об'єктах та прибережних смугах днопоглиблювальних, вибухових, бурових, сейсмологічних робіт та інших видів робіт, шо можуть негативно вилинути на стан водних біоресурсів та нерестовищ.
- систематичного ведення спостережень за ходом нересту та щомісячною подачею відповідної інформації до сектору іхтіології та регулювання рибальства на 28 число.

4. Сектору іхтіології та регулювання рибальства (Климнюк О.М.) спільно з інспекторським складом Волиньрибоохорони:
- оповістити населення через засоби масової інформації (газети, радіо, телебачення, інтернет) про встановлення забороненого нерестового періоду.
- узагальнювати та надсилати до Головрибводу інформацію про хід нересту водних біоресурсів у підконтрольних водних об'єктах області (щомісячно на 1-е число в період нерестової заборони).
5. Головному спеціалісту сектору юридичного забезпечення та роботи з персоналом Березовській Т.В. наказ довести до відома всіх співробітників управління.
6. Контроль за виконанням даного наказу покласти на начальника відділу охорони водних біоресурсів Починка С.С.

Начальник Т.М. Куньчик
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 10:43 | Сообщение # 5
Группа: Удаленные





Запрет на вылов рыбы в Житомирской области 2015


Приказ запрет Житомир
Прикрепления: 7656564.jpg (373.5 Kb) · 5875639.jpg (306.7 Kb)
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 12:04 | Сообщение # 6
Группа: Удаленные





Запрет на рыбалку в Украине 2015
Запорожская область...
приказ

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Запорізькій області
НАКАЗ
«11» березня 2015р. № 38
Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби та раків на рибогосподарських водних об'єктах в зоні діяльності Запоріжжярибоохорони у 2015 році.
Відповідно до Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об'єктах України, затверджених наказом Держкомрибгоспу України 18.03.99р. № 33, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25.05.99 р. за№ 326/3619 (підпунктів 8.1,8.2, 8.3 пункту 8, підпунктів 11.1.5, 11.1.6, 11.1.9, 11.2.1 пункту 11), Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Держрмрибгоспу України 15.02.99 р. № 19, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.04.99р. № 269/3562, зі змінами (підпункту 3.14 пункту 3, підпунктів 4.4, 4.5, 4.14.3 пункту 4, підпунктів 5.3 пункту 5), ст. 6 ЗУ «Про аквакультуру», ст. 9 та 27 ЗУ «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», ст. 47 та8 Водного Кодексу України, п.13 додатку 2 до «Інструкції про порядок здійснення штучного розведення, вирощування риби, інших водних живих ресурсів та їх використання в спеціальних товарних рибних господарствах», затвердженої наказом Державного комітету рибного господарства України 15.01.2008 N 4, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 28 січня 2008 р. за N 64/14755, за погодженням Інституту рибного господарства УААН, з метою забезпечення охорони та відтворення водних біоресурсів,
НАКАЗУЮ:
1. Заборонити любительське рибальство з плавзасобів та промислове рибальство під час переднерестових міграцій та нересту риби в зоні діяльності Запоріжжярибоохорони на наступних водоймах в такі терміни:
- на Запорізькому водосховищі - з 05 квітня по 13 червня 2015 року;
- на Каховському водосховищі - з 10 квітня по 18 червня 2015 року;
- в інших водосховищах - з 01 квітня по 09 червня 2015 року; 
- на річках: в корінних водах - з 01 квітня по 20 травня 2015 року, в придаткових системах - з 01 квітня по 30 червня 2015 року.
- у водоймах спеціальних рибних господарств (СТРГ) - відповідно до затверджених Режимів спеціального товарного використання цих водойм.
2. Затвердити перелік нерестовищ на Каховському та Запорізькому водосховищах в межах Запорізької області згідно Додатку.
3. Заборонити:
- будь - яку ловлю раків на рибогосподарських водоймах в зоні діяльності Запоріжжярибоохорони протягом періоду виношування ікри та першої линьки з 10 квітня по 18 червня 2015 року.
- пересування плавзасобів в межах нерестовищ, перелік яких затверджений цим наказом, крім плавзасобів спеціально уповноважених органів.
4. Дозволити:
- любительське рибальство на рибогосподарських водних об'єктах (окрім водойм аквакультури) однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком та спінінгом з берега поза межами нерестовищ, перелік яких затверджений цим наказом;
- відлов рибопосадкового матеріалу та об'єктів вселення у водоймах спеціальних товарних рибних господарств (СТРГ) за наявності в уловах не більше 30% по вазі ту водних видів риб.
- Відлов об'єктів аквакультури, які розведені, утримуються та/або вирощуються суб'єктами аквакультури у межах наданих їм відповідно до закону у приватну власність, в користування рибогосподарських водних об'єктів (їх частин), рибогосподарських технологічних водойм, у межах належних їм технологічних пристроїв і споруд (рибницьких басейнів, плавучих рибницьких садків, тощо).
- Здійснення любительського рибальства (надання рекреаційних послуг) на водоймах аквакультури на платній або безоплатній основі у порядку, визначеному власником водних біоресурсів (суб'єктом аквакультури) без обмеження права загального водокористування, якщо інше не передбачено договором оренди водного об'єкту.
5. Ознайомити з цим наказом керівників структурних підрозділів, надіслати копії цього наказу до Державної екологічної інспекції в Запорізькій області, Державного агентства рибного господарства України, Головрибводу.
6. Начальникам територіальних відділів ознайомити з термінами заборони та переліком нерестовищ користувачів водних біоресурсів, що здійснюють промисловий лов, а також користувачів СТРГ в зоні діяльності відповідних територіальних відділів.
7. Провідному фахівцю відділу іхтіології та регулювання рибальства Бронзюку М.Л. надати цей наказ до засобів масової інформації для оприлюднення.

8. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника начальника Філімонова О.Ю. 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Запоріжжярибоохорони
від «11» березня 2015 №
ПЕРЕЛІК
нерестовищ Каховського та Запорізького водосховищ в межах Запорізької області у 2015 році
На Каховському водосховищі:
1. Заплава о. Хортиця.
2. оз. Лиман між селами Нижня Хортиця та Розумівка Запорізького району Запорізької області.
3. Всі затоки та заплави вздовж правого берега р. Дніпро від гирла оз. Лиман в с. Нижня Хортиця до мису Лиса Гора в с. Лисогірка Запорізького району Запорізької області.
4. Внутрішні водойми острову Білий, розташованого на русловій ділянці Каховського водосховища в районі с. Розумівка Запорізького району Запорізької області та 100 - метрова акваторія мілководь навколо.
5. Гирло р. Кокань в с. Біленьке Запорізького району Запорізької області.
6. Затока Балабинська, затоплене русло річки Кушугум; заплави Дніпровської гряди від бази УМВС України в Запорізькій області «Динамо» по правому боку та насипної дамби в Балабинській затоці по лівому боку з усіма протоками тЬ озерами; 1-кілометрова акваторія вздовж заростей очерету Дніпровської гряди від залізничної станції «1123 км» (смт Кушугум Запорізького району Запорізької області) до о. Головченксу) (останнього острова Дніпровської гряди в районі с. Біленьке^ Запорізького району Запорізької області).
7. Затока Каховського водосховища в районі м. Василівка Запорізької області від умовної межі: «залізнична станція «Попово» - мис «Лиса гора вглиб затоки.
8. р. Конка від гирла (залізничного мосту) до західного краю с. Юлівка Запорізького району Запорізької області.
9. Внутрішні водойми островів Великі та Малі Кучугури та трьохкілометрова зона, що прилягає до островів.
10. Прибережна смуга мілководь завширшки 1 км від західного краю с.Іванівка до річкового порту м. Енергодар Кам'янка-Дніпровського району
Запорізької області а також внутрішні водойми островів Іванівські Кучугури та 1-кілометрова акватррія навколо островів. •
11. Внутрішні водойми Водянських Кучугур та 1-кілометрова акваторія, що прилягає^^ао^островів від лінії електромереж до східного краю с. Водяне Кам'янка-Дніпровського району Запорізької області.
12. Прибережна смуга мілководь завширшки 1 км від західного краю м. Кам'янка-Дніпровська до східного краю с. Велика Знам'янка Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області, включаючи Кам'янські Кучугури. 13. Затока Олексіївська в с. Знам'янка від умовної межі: «насосна станція ім. Тімєрязєва - мис Мамаєва-Могила» вглиб затоки.
На Запорізькому водосховиі
1. Всі затоки та балки від верхів'я до гирла.
2. р. Вільнянка від східного краю с. Михайлівка Вільнського району Запорізької області до гирла.
3. 50-метрова смуга навколо о. Таволжанський.

4. Заплави о. ім. Леніна те 100-метрова смуга навколо острова.

Начальник відділу іхтіології та регулювання рибальства
Запоріжжярибоохорони О.Г. Зфуба
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 12:13 | Сообщение # 7
Группа: Удаленные





Запрет на лов рыбы в Ивано-франковской области 2015

Відповідно до ст.10 Закону України "Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів, ст.ст. 3.14, 4.4, 4.5, 4.14, 4.14.3 та 5.3 "Правил любительського і спортивного рибальства'', затверджених наказом Головрибводу від 15.02.1999 за №19, зареєстрованих Мінюстом 28.04.1999 за № 269/3562, п.п. 8.1, 8.3, 8.4 "Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об'єктах України", затверджених наказом Дсржкомрибгоспу України від 18.03.1999 №33, зареєстрованих у Мінюсті України 25.05.1999 за № 326/3619, розпорядження голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 18.03.15 № 164 та з метою забезпечення охорони, відтворення рибних запасів та інших водних біоресурсів, -
НАКАЗУЮ:
1. На території Івано-Франківської області заборонити любительське
рибальство, добування водних біоресурсів на період нересту риб і розмноження інших водних біоресурсів у водних об'єктах з природним відтворенням в таких межах і у такі терміни:
в р.Дністер з усіма притоками та створеними водосховищами - з І квітня по 10 червня;
в р.Прут з усіма притоками - з 1 квітня по 20 травня;
в придаткових системах водойм та незакріплених ставках - з 1 квітня по ЗО червня.

Як виняток, надати рибалкам-аматорам право обмеженого вилову риби однією вудкою (поплавцевою або донною) з одним гачком та одним спінінгом з блешнею, в світлу пору доби, дотримуючись визначених Правилами любительського і спортивного рибальства норм вилову риби, лише з берега вр. Дністер та р. Прут в межах населених пунктів (поблизу яких протікають ці річки), за виключенням території Карпатського Національного природного парк (де рибальство заборонено протягом усього року);
р. Бистриця Солотвинська та р. Бистриця Надвірнянська в межах м. Івано- Франківська (до їх злиття);
в нижній частині Івано-Франківського міського озера (у верхній мілко¬водній частині озера рибальство заборонене, межа по лінії рятувальна станція - місток на острів, заборона також стосується містка та острова).
2. Заборонити лов раків у водоймах Івано-Франківської області під час
виношування ікри - по 10 червня
3. У рибогосподарських прибережних захисних смугах заборонити проведення господарських робіт (видобування піщано- гравійної суміші, розчистка русел річок, днопоглиблення, берегоукріплення тощо), які негативно впливають на проходження нересту.
4. Керівництву відділу охорони водних біоресурсів, сектору оперативної роботи.
4.1. Посилити контроль за роботою водозабірних споруд, що здійснюють забір води із рибогосподарських водойм.
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 12:25 | Сообщение # 8
Группа: Удаленные





Запрет на ловлю рыбы в Львовской области 2015

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ,
ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ
ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Н А К А З

13.03.2015 року м. Львів № 11

Про встановлення
весняно-літньої заборони
на лов риби, інших водних біоресурсів
у рибогосподарських водних об’єктах
Львівської області в 2015 році

Керуючись Законом України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів» від 08.07.2011р., п.п.8.1,8.2,8.3 „Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України”, затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 18.03.99р. № 33, зареєстрованим в Мін’юсті 25 травня 1999р. за №326/3619, п.п. 4.4, 4.5, 4.14.4, 5.3 „Правил любительського і спортивного рибальства”, затверджених наказом Держкомрибгоспу від 15.02.99р. № 19, зареєстрованих в Мін’юсті 28 квітня 1999р. за №269/3562, наказом Держрибагентства України «Про заходи щодо встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах України у 2015 році» № 63 від 04.03.2015р. на підставі рекомендацій наукових установ, з метою охорони, відтворення водних біоресурсів,

Н А К А З У Ю:

1. Оголосити квітень, травень, червень цього року місяцями охорони нерестуючої риби.
2. На території Львівської області в цей період заборонити будь-яке рибальство, а також вилов раків у такі терміни:
- в басейні р. Дністер з 1 квітня по 10 червня;
- в басейнах рік Західний Буг, Сян та Стир з 1 квітня по 20 травня;
- у всіх водосховищах, технічних водоймах з 1 квітня по 10 червня;
-в придаткових системах водойм (протоки, гирла, стариці, розливи водойм, які тимчасово заповнюються водою в період весняної повені ) з 1 квітня по 30 червня;
3. Як виняток, дозволити любительське рибальство:
3.1. р. Дністер – на лівому березі в межах міста Самбір;
– від впадіння р. Стрв`яж вниз по течії по лівій стороні до
автомобільного моста в районі «Будови» (Самбірський район);
- с. Колодруби – на відстані 500м по обидві сторони проти
течії від автомобільного моста ( Миколаївський район);
- с. Надітичі – від межі села вверх по течії на відстані 500м по
обидві сторони (Миколаївський район);
- між селами Дем’янка-Наддністрянська Жидачівського району та
Підгірці Миколаївського району по обидві сторони;
- від с.Молотів до впадіння р.Луг по лівому березі (Жидачівський
район);
- від підвісного моста в с.Голешів вниз по течії на відстані 500м по
лівому березі (Жидачівський район);.
- від автомобільного моста смт. Журавно по правому березі до
впадіння р. Свіча (Жидачівський район);
- від автомобільного моста с. Заліски вверх по течії на відстані
500 м по лівому березі (Жидачівський район).
3.2. р. Верещиця - від автомобільного моста в смт.Великий Любінь вниз по
течії до межі с.Поріччя ( Городоцький район).
3.3. р. Стрий – від с. Ісаї вверх по течії до 500 метрової охоронної зони
Явірської ГЕС. (Турківський район).
- на правому березі по течії в межах смт. Верхнє Синьовидне
(Сколівський район);
- на лівому березі в межах м. Стрий;
- від межі с.Ходовичі до с.Стриганці по обидві сторони
(Стрийський район);
- від межі с. Іванівці до с. Заріччя по обидві сторони
(Жидачівський район);
- м. Жидачів – від автомобільного моста вверх по течії по
обидві сторони до межі м. Жидачів.
3.4 р. Опір – від впадіння р. Орява до впадіння р. Кам’янка (Сколівський
район).
3.5. р. Західний Буг – від межі м. Червонограда до межі с. Конотопи, від с.
Ульвівок до межі с. Пісочне (Сокальський район).
3.6. Завадівське водосховище («Завадів») - вздовж бетонної дамби
(Яворівський район).
3.7. Добротвірське водосховище («Добротвір») - на лівому березі за течією р. Західний Буг від 500 метрової зони садкового господарства («ЦМК рибдільниця Добротвір») до 500 метрової зони греблі Добротвірської ТЕС.
3.8. Віжомлянське хвостосховище («Віжомля» )- вздовж берегової зони від с. Віжомля (Яворівський район).
3.9. Гамаліївське водосховище («Гамаліївка») - по береговій лінії від с. Гамаліївка в межах від гідротехнічних споруд ТЕЦ-2 до закінчення бетонного покриття.
3.10. Стебниківське водосховище («Доброгостів») - вздовж бетонної греблі та по лівому березі за течією р.Колодниця.
3.11. Недільчинське водосховище біля с. Завадів – по всій акваторії за винятком місця нересту протяжністю 1050 м. з боку впадіння р.Недільчина (Жовківський район)
3.12. Водосховище Малий Гноєнець («Прилбичі») – з бетонної дамби, а також на відстані 800м по правому березі і на відстані 2000м по лівому березі від бетонної дамби(Яворівський район).
3.13. Водосховище Великий Гноєнець («Терновиця») - по правому березі на відстані 700м та по лівому березі на відстані 900м від водозливної споруди (Яворівський район).
3.14. Оз.Заріччя – на південному березі озера на віддалі 300 метрів від дороги Львів-Жидачів до межі с.Заріччя ( Жидачівський район).
3.15. Щирецьке водосховище («Глинна Наварія») :
- від автомобільного моста біля риббази УТМР по лівому березі до спортивної бази «Спартак».
- від автомобільного моста біля риббази УТМР по правому березі до заливу в с. Малечковичі.
3.16. Водойми Миколаївської РО УТМР – «Чисте», «Середнє», «Глибоке», «Мисливське», «Барвінок», водойма в урочищі «Болото», водойма на території Берездівецької с/р, кар’єр в с.Розвадові – на спеціально відведених позанерестових ділянках.
3.17. Золочівське водосховище по вул. Шевченка в м. Золочів - вздовж дамби та 300м від дамби північного берега.
3.18. Ставок в парку Жовтневий (м.Золочів) – вздовж дамби та 100м від дамби західного берега.
3.19. Унятицьке водосховище с.Унятичі – вздовж дамби (Дрогобицький район).
3.20. Водойма «Уличнянка» - берегова смуга від с. Доброгостів до шлюзи дамби перекриття (Дрогобицький район).
3.21. Ставок «Пляж» м. Городок - від монаха випуску води водойми Городок-Центральний до спортивної будки по лівій стороні.
3.22. Ставок Яворівської районної ради УТМР - на спеціально відведеній позанерестовій ділянці (Яворівський район).
3.23. Водойми в межах м. Жидачева («Промінь», «Гребний канал», «Чисті озера») - на спеціально відведених позанерестових ділянках.

4. У всіх інших водоймах (частинах водойм), в тому числі наданих в оренду (крім виробників продукції аквакультури, зареєстрованих в органах рибоохорони) не перелічених в даному наказі – будь-яке рибальство заборонено.

5. Вилов риби в нерестовий період дозволити всім громадянам однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом і тільки з берега на спеціально визначених ділянках, згідно п.3 цього наказу.

6. Протягом нерестового періоду заборонити проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові роботи, видобуток гравію та піщано-гравійної суміші, трелювання лісу, крім відновлювальних та аварійних робіт, що проводяться уповноваженими органами на виконання загальнодержавної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Дніпро на період до 2021 року, затв. Законом України від 24.05.2012р. № 4836-VI, а також заборонити пересування будь-яких плавзасобів, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів та у випадку надзвичайної потреби.

7. Сектору іхтіології та регулювання рибальства, інспекторському складу, довести до відома обласної державної адміністрації, райдержадміністрацій та оповістити через засоби масової інформації населення, зацікавлені установи, підприємства, організації про встановлення термінів весняно-літньої заборони на вилов водних біоресурсів та проведення трьохмісячника з їх охорони.

8. Начальнику відділу охорони водних біоресурсів (Підгірному О.Г.), в.о. завідувача сектору оперативної роботи управління (Сисуну З.М.) забезпечити контроль за організацією та проведенням заходів з охорони, відтворення водних біоресурсів у весняно-літній період.
9. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Начальник управління Кравець Л.М.
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 12:30 | Сообщение # 9
Группа: Удаленные





Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Рівненській області встановлює весняно-літньою заборону на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах, підконтрольних Рівнерибоохороні на 2015 рік. Згідно наказу Рівнерибоохорони №10-ОД від 13.03.2015 року забороняється здійснення промислового, любительського і спортивного рибальства, а також добування водних біоресурсів у водних об’єктах Рівненської області на час ходу риби на нерест і на період ікрометання в такі строки:
- з 01 квітня по 20 травня – на річках області та їх кореневих водах;
- з 01 квітня по 10 червня – на озерах, водосховищах, інших водоймах;
- з 01 квітня по 30 червня – в придаткових водах річок.
Заборонити лов (добування) раків у водних об’єктах Рівненської області в період виношування ікри, личинок, першої та другої линьок в такі строки:
- з 01 квітня по 30 червня;
- з 20 серпня по 30 вересня.
Нерестовищами вважати ділянки водойм де відбувається нерест риб, зокрема:
- мілководні, зарослі м’якою водною рослинністю або закорчовані ділянки водойм;
- глибоководні ділянки водойм з турбулентним рухом води, кам’янистим та піщаним дном;
- стариці, заплави та заливні луки на річках, озерах, водосховищах та інших водоймах.
Дозволити любительське рибальство, на водоймах загального користування та водоймах закріплених за громадськими організаціями, що об’єднують рибалок любителів, з берега за межами нерестовищ однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком або спінінгом.

pfghtn d erhfbyt

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА
В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ


Н А К А З

13 березня 2015 року м. Рівне № 10-ОД


Про встановлення весняно-літньої заборони
на лов риби, інших водних біоресурсів у
рибогосподарських водних об’єктах,
підконтрольних Рівнерибоохороні на 2015 рік

Відповідно до наказу Держрибагентства України № 4 від 04.03.2015 року «Про заходи щодо встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах України у 2015 році», та у відповідності до статей 10, 17 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», ст. 38 Закону України «Про тваринний світ» та керуючись пунктами 8.1., 8.2., 8.3. Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об’єктах України, затверджених наказом Держкомрибгоспу України № 33 від 18.03.1999 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України за № 326/3619 від 25.05.1999 року, пунктами 3.14., 4.4., 4.14., 4.14.3., 5.3. Правил любительського та спортивного рибальства затверджених наказом Держкомрибгоспу України № 19 від 15.02.1999 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України за № 269/3562 від 28.04.1999 року, пунктами 4.23., 6.19., 9. Положення про Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Рівненській області, що затверджене наказом Держрибагентства України № 215 від 19.04.2012 року з метою здійснення державного контролю за охороною водних біоресурсів під час їх природного відтворення, сприяння збільшенню їх запасів у рибогосподарських водних об’єктах в зоні контролю Рівнерибоохорони,

НАКАЗУЮ:

1. Заборонити здійснення промислового, любительського і спортивного рибальства, а також добування водних біоресурсів у водних об’єктах Рівненської області на час ходу риби на нерест і на період ікрометання в такі строки:
- з 01 квітня по 20 травня – на річках області та їх кореневих водах;
- з 01 квітня по 10 червня – на озерах, водосховищах, інших водоймах;
- з 01 квітня по 30 червня – в придаткових водах річок.
2. Заборонити лов (добування) раків у водних об’єктах Рівненської області в період виношування ікри, личинок, першої та другої линьок в такі строки:
- з 01 квітня по 30 червня;
- з 20 серпня по 30 вересня.
3. Нерестовищами вважати ділянки водойм де відбувається нерест риб, зокрема:
- мілководні, зарослі м’якою водною рослинністю або закорчовані ділянки водойм;
- глибоководні ділянки водойм з турбулентним рухом води, кам’янистим та піщаним дном;
- стариці, заплави та заливні луки на річках, озерах, водосховищах та інших водоймах.
4. Дозволити любительське рибальство, на водоймах загального користування та водоймах закріплених за громадськими організаціями, що об’єднують рибалок любителів, з берега за межами нерестовищ однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком або спінінгом.
5. Заборонити громадянам, підприємствам, установам та організаціям використання плавзасобів в межах нерестовищ, крім суден уповноважених органів, що здійснюють охорону водних біоресурсів, підрозділів державної прикордонної служби України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
6. Відділу охорони водних біоресурсів (Шулім В.Л.), сектору оперативної роботи (Ціхоцький В.Ф.) забезпечити контроль щодо:
- забезпечення виконання заходів щодо збереження водних біоресурсів у водоймах області в нерестовий період;
- проведення постійного контролю за недопущенням спеціального та незаконного використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах на період нересту;
- проведення у рибогосподарських водних об’єктах та прибережних смугах днопоглиблювальних, вибухових, бурових, сейсмологічних робіт та інших видів робіт, що можуть негативно вплинути на стан водних біоресурсів та нерестовищ;
- спрацювання рівнів води в Млинівському, Хрінницькому та інших водосховищах, річках Прип’ять, Стир, Горинь, Іква, Случ, ставах загальнодержавного значення;
- систематичного ведення спостережень за ходом нересту та щомісячною подачею відповідної інформації до сектору іхтіології та регулювання рибальства;
- оповіщення населення через засоби масової інформації (газети, радіо, телебачення, мережу Інтернет) про встановлення забороненого нерестового періоду у взаємодії з діловодом (Єнич Ю.В.).
7. Сектору іхтіології та регулювання рибальства (Орел А.М.) узагальнювати та надсилати до Головрибводу інформацію про хід нересту водних біоресурсів у підконтрольних водних об’єктах області (щомісячно на 1 число в період нерестової заборони).
8. Заступнику начальника управління (Мосніцький В.О.), головному спеціалісту із запобігання та протидії корупції (Берчак Л.Ф.) із залученням інших співробітників Рівнерибоохорони, за необхідності, здійснювати перевірки організації та ефективності роботи з охорони, відтворення та використання водних біоресурсів на період встановлення весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів.
9. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 12:34 | Сообщение # 10
Группа: Удаленные





Запрет в Сумской области
Приказ про запрет вылова рыбы 2015

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ

І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ


Н А К А З


17.03.2015 м. Суми № 23



Про встановлення весняно-літньої

заборони на лов водних біоресурсів

у рибогосподарських водних об’єктах

Сумської області у 2015 році





Відповідно до статті 10 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», підпунктів 8.1,8.2 та 8.3пункту 8 Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об’єктах України, затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 18.03.1999 №33 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 25.05.1999 р. за № 326/3619, підпунктів 3.14пункту 3 та підпунктів 4.4., 4.5., 4.14.3 пункту4 та підпункту 5.3 пункту 5 Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 15.02.1999 № 19 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.04.1999 за № 269/3562, з метою охорони та відтворення водних біоресурсів у природних рибогосподарських водних об’єктах області

Н А К А З У Ю :

1. Заборонити промислове та любительське рибальство на період нересту риб і розмноження інших водних біоресурсів у рибогосподарських водоймах, підконтрольних Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Сумській області, у такі строки:

- у всіх річках та їх кореневих водах (руслах річок з усіма діючими рукавами, затоками, затонами та іншими проточними в межень водами) з 01 квітня по 20 травня 2015року включно;

- у всіх водосховищах з 01 квітня по 09 червня 2015 року включно;

- в придаткових водоймах (непроточних при найнижчому рівні води: протоки, гирла, озера, ставки та інші водойми, в тому числі ті, які тимчасово заливаються водою в період весняної повені) з 01 квітня по 29 червня 2015 року включно.

2. Заборонити всякий лов раків у період виношування ними ікри, личинок, першої линьки з 01 квітня по 09 червня 2015 року включно.

3. Оголосити нерестовищами всі річки, водосховища, придаткові водойми та інші рибогосподарські водні об’єкти Сумської області, які підконтрольні Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Сумській області.

4. На водних об’єктах в період нересту забороняється пересування всіх плавзасобів, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів.

5. Під час нересту забороняється проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові роботи, видобуток гравію та піску, інші роботи, які негативно впливають на стан водойм.

6. В нерестовий період дозволяється любительський лов риби однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега в межах населеного пункту.

7. Інспекторському складу довести до відома відповідних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та оповістити через засоби масової інформації (пресу, радіо, телебачення, інтернет-видання) населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлення строків весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів. Забезпечити здійснення спільних заходів щодо проведення тримісячника з охорони водних біоресурсів; систематично, вести спостереження за нерестом, і станом на 1-е число кожного місяця, надавати інформацію до Управління.

8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника управління Голдіна М.І.



Начальник О.В.Влезько
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 12:47 | Сообщение # 11
Группа: Удаленные





Запрет на ловлю рыбы 2015 в Черновецкой области (Черновцы)

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ
БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ
(ЧЕРНІВЦІРИБООХОРОНА)



Н А К А З

« 12 » березня 2015 р. м. Чернівці № 49

Про охорону водних біоресурсів у весняно-літній нерестовий період 2015 року у водних об’єктах Чернівецької області

Відповідно до Закону України "Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів", Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України від 18.03.99 р. за № 33, Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України від 15.02.99 р. за № 19, з метою забезпечення природного процесу відтворення водних біоресурсів та їх охорони у нерестовий період 2015 року,

НАКАЗУЮ:

1. Оголосити квітень, травень, червень даного року місяцями нерестової заборони.
2. Заборонити на всіх рибогосподарських водних об’єктах Чернівецької області у нерестовий період 2015 року:
2.1. Любительський та спортивний вилов водних біоресурсів у такі строки:
- на Дністровському водосховищі – з 01 квітня по 10 червня;
- у р. Дністер з усіма притоками – з 01 квітня по 10 червня;
- в усіх інших річках та їх кореневих водах – з 01 квітня по 20 травня, а в придаткових – з 01 квітня 30 червня.
2.2. Промисловий вилов водних біоресурсів у такі строки:
- на Дністровському водосховищі – з 01 квітня по 30 червня;
- на р. Дністер з усіма притоками – з 01 квітня по 30 червня;
- у всіх інших річках, в корінних водах – з 01 квітня по 20 травня, а в придаткових – з 01 квітня по 30 червня.
2.3. Вилов річкового рака в період з 01 квітня по 30 червня, включно.
3. Як виняток, дозволити в нерестовий період 2015 року любительське рибальство однією поплавковою або донною вудочкою з одним гачком чи спінінгом з берега на спеціально відведених Чернівцірибоохороною ділянках водойм (додаток 1).
4. Заборонити проведення у рибогосподарських водних об’єктах Чернівецької області та в їх прибережних захисних смугах днопоглиблювальних, вибухових, бурових, сейсмологічних робіт, видобуток гравію та піщано-гравійної суміші та інших робіт, що можуть негативно впливати на проходження нересту водних біоресурсів.
5. Затвердити перелік ділянок, що визначені нерестилищами у нерестовий період 2015 року (додаток 2). Заборонити на вказаних ділянках пересування всіх плавзасобів, окрім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів та рятувальних служб на місцях, за винятком установлених суднових ходів.
6. Інспекторському складу управління, спільно з сектором іхтіології та регулювання рибальства:
6.1. Довести даний наказ до відома місцевих державних адміністрацій та оповістити населення, зацікавлені підприємства, установи та організації через засоби масової інформації про встановлення строків весняно-літньої заборони на вилов водних біоресурсів.
6.2. Розробити систему заходів, спрямованих на забезпечення охорони місць масового нересту риби в період заборони, із залученням працівників УМВС, екобезпеки та громадських інспекторів рибоохорони.
6.3. Систематично вести спостереження за проходженням нересту та подавати відповідні звіти.
7. Завідувачу сектору оперативної роботи Чернівцірибоохорони — Кузьмінському А.Б. забезпечити контроль за організацією та проведенням заходів з охорони і відтворення водних біоресурсів у водоймах Чернівецької області в нерестовий період 2015 року.
8. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Начальник Управління Д.В. Сакалов


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказом Чернівцірибоохорони
№ 49 від „ 12 ” березня 2015 р.

ПЕРЕЛІК
ділянок водойм Чернівецької області, де любительське рибальство дозволено в нерестовий період 2015 року однією поплавковою чи донною вудкою із одним гачком або спінінгом з берега

р. Дністер:
- від верхньої адміністративної межі смт. Кострижівка до верхньої адміністративної межі с. Репужинці, Заставнівського району;
- від верхньої адміністративної межі с. Дорошівці до паромної переправи в
с. Дорошівці, Заставнівського району;
- в адміністративних межах с. Брідок, Заставнівського району;
- від нижньої адміністративної межі с. Самушин, Заставнівського району (паромна переправа) до нижньої адміністративної межі с. Онут, Заставнівського району.
Дністровське водосховище:
- від верхньої адміністративної межі с. Перебиківці, Хотинського району до нижньої межі села Рухотин, Хотинського району;
- в адміністративних межах с. Рашків, Хотинського району;
- від нижньої межі охоронної зони водозабірної споруди в с. Пригородок, Хотинського району до автомобільного мосту в с. Атаки, Хотинського району;
- від старого водозабору в с. Берново, Кельменецького району 1000 м в низ по течії;
- ділянка берега між кар’єрами в с. Коновка та с. Вороновиця, Кельменецького району;
- від поромної переправи с. Вороновиця, Кельменецького району до старого залізничного мосту с. Вороновиця, Кельменецького району;
- в с. Макарівка, Кельменецького району — в межах населеного пункту;
- від верхньої затоки дачного масиву в с. Грушівці, Кельменецького району до нижньої адміністративної межі с. Грушівці;
- в адміністративних межах урочища «Атаки», Кельменецького району, окрім затоки «Бабинська стінка»;
- від водозабірної споруди, в адміністративних межах с. Кормань, Сокирянського району 1500 м вверх по течії;
- урочище “Вишнева”, в адміністративних межах с. Ломачинці, Сокирянського району;
- від 500 метрової охоронної зони дамби Новодністровської ГЕС вгору за течією, в адміністративних межах м. Новодністровськ.

р. Прут:
- від адміністративної межі с. Оршівці, Кіцманського району вгору по течії до 500-метрової охоронної зони ГЕС;
- від автомобільного мосту, в районі Неполоківського піщано-гравійного кар’єру, до автомобільного мосту в с. Глиниця та с. Дубівці, Кіцманського району;
- в адміністративних межах с. Мамаївці, Кіцманського району;
- від верхньої адміністративної межі м. Чернівці до нижньої адміністративної межі с. Цурень, Герцаївського району;
- в адміністративних межах м. Новоселиця і до автомобільного мосту в
с. Маршинці, Новоселицького району.
р. Сірет:
- від автомобільного мосту в с. Панка, Сторожинецького району до с. Ропча, Сторожинецького району;
- від залізничного мосту с. Карапчів, Глибоцького району до автомобільного мосту в с. Кам’янка, Глибоцького району;
- від зруйнованої дамби ГЕС до підвісного мосту в с. Вадул-Сірет, Глибоцького району.

Завідувач сектору іхтіології та
регулювання рибальства Р. Беженар


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказом Чернівцірибоохорони
№ 49 від „ 12 ” березня 2015 р.

ПЕРЕЛІК
ділянок Дністровського водосховища Чернівецької області, що визначені нерестовищами у нерестовий період 2015 року

Дністровське водосховище:
- акваторія шириною 100 м, біля правого берега водосховища, в адміністративних межах с. Пригородок, Хотинського району;
- акваторія шириною 100 м, біля правого берега, в адміністративних межах с. Анадоли, Хотинського району – іхтіологічний заказник "Дарабанське плесо”;
- 500 метрів вверх по течії від іхтіологічного заказника місцевого значення „Бернівський острів”, який знаходиться в межах с. Берново, Кельменецького району;
- акваторія шириною 300 м, біля правого берега водосховища, від нижньої межі кар’єру ВАТ „Вороновицький кар’єр” до паромної переправи в с. Вороновиця, Кельменецького району;
- акваторія шириною 300 м, біля правого берега водосховища, від водозабору в адміністративних межах с. Непоротово, Сокирянського району вверх по течії до бази відпочинку;
- акваторія шириною 300 м, біля правого берега водосховища, в адміністративних межах с. Кормань, Сокирянського району від водозабору до Корманської затоки.

Завідувач сектору іхтіології та
регулювання рибальства Р. Беженар
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 16:55 | Сообщение # 12
Группа: Удаленные





Запрет на рыбалку Украина 2015
 
ukr-turizmДата: Пятница, 27.03.2015, 14:42 | Сообщение # 13
Группа: Удаленные





ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
(ДЕРЖРИБАГЕНТСТВО)
УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ
ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ
(ВІННИЦЯРИБООХОРОНА)
Н А К А З

19 березня 2015 р. м. Вінниця № 9-О

Про встановлення весняно-літньої
заборони на лов риби, інших водних
біоресурсів в рибогосподарських
водних об’єктах Вінницької області
у 2015 році


З метою збереження середовища і умов відтворення водних біоресурсів, керуючись ст. 10 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», згідно з п.п. 8.1, 8.2, 8.3, 11 «Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України», затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 18.03.1999 р. № 33, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25.05.1999 року за №326/3619, п.п. 3.14, 4.4, 4.14.3, 5.3 «Правил любительського і спортивного рибальства», затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 15.02.1999 р. № 19, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.04.1999 року за № 269/3562, наказом Держрибагентства України від 04.03.2015 р. № 63 «Про заходи щодо встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів в рибогосподарських водних об’єктах України в 2015 році»

НАКАЗУЮ:

1. Встановити весняно-літню заборону на вилов водних біоресурсів на період нересту риби і відтворення інших водних біоресурсів в рибогосподарських водних об’єктах Вінницької області у такі строки:

- у річках та їх притоках з 1 квітня по 20 травня;

- у водосховищах, озерах, ставках
(за винятком ізольованих природних
або штучно створених водних об’єктів,
наданих у користування для потреб
аквакультури) з 1 квітня по 10 червня;

- у р. Дністер з усіма притоками з 1 квітня по 10 червня;

- у Дністровському водосховищі з 1 квітня по 10 червня;

- вилов раків у всіх рибогосподарських водоймах з 1 квітня по 10 червня.


2. Під час нересту риби заборонити проведення в рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано-ракушкової суміші, а також заборонити пересування будь-яких плавзасобів, за винятком проходу форватером, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів і у випадках надзвичайної потреби (шторм, туман, аварія і т.п.), та крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів.
3. В нерестовий заборонений період, дозволити любительське і спортивне рибальство з берега однією поплавковою, або донною вудкою з одним гачком, чи спінінгом, на спеціально визначених органами рибоохорони ділянках водойм згідно додатку № 1.
4. Територіальним підрозділам та відділам Вінницярибоохорони:
- забезпечити узгодження та здійснення спільних з районними державними адміністраціями заходів щодо проведення дво- та тримісячників з охорони водних біоресурсів;
- систематично вести спостереження за нерестом риби і станом на 1-е число кожного місяця надсилати до Головрибводу інформацію про хід нересту;
- наказ про встановлення строків весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів і проведення дво- та тримісячників з їх охорони оприлюднити через засоби масової інформації;
5. Наказ Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Вінницькій області № 15-О від 18.03.2014 р. визнати таким, що втратив чинність.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Начальник І.О.Чернілевський




Додаток
до наказу Вінницярибоохорони
від 19 березня 2015 року № 9-О

П Е Р Е Л І К
ділянок водойм області, де дозволено любительський і спортивний
вилов риби з берега однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом в нерестовий період 2015 року

У річці Південний Буг:


- в межах м. Хмільник, по обидва береги;- від автодорожного мосту в с. Гущинці, Калинівського району до водозабірної споруди ДП «Калинівка-водоканал», по лівому березі;



- від автодорожного мосту в с. Лаврівка, Вінницького району вверх по течії 1 км, по правому березі;

- від острова в с. Лаврівка, Вінницького району до початку с. Коло-Михайлівка, по правому березі;

- від автодорожного мосту в с.Селище, Тиврівського району до автодорожного мосту в с. Могилівка, Жмеринського району, по обидва береги, за винятком гирла р. Ровець в радіусі 200 метрів;

- від Сутиського парку вниз в межах Сутиського дачного масиву, по лівому березі;

- смт. Тиврів: від старого мосту до Михайлівського броду, по обидва береги;

- в межах с. Сокілець, Немирівського району,300 метрів вверх та 300 метрів вниз від пляжу ДП «Дитячий санаторій «Сокілець», по лівому березі; від закінчення вулиці Набережна 450 метрів вниз, по лівому березі;

- від залізничної станції с. Райгород вверх до с. Мар’янівка, Немирівського району, по лівому березі;

- від Ладижинського кар’єру до залізничного мосту в с. Губник, Тростянецького району, по правому березі.

У річці Дністер:

В межах міста Могилів-Подільський:

- від гирла р. Немійка (включаючи саме гирло) до прикордонного знаку № 0126;

- від прикордонного знаку № 0127 до прикордонного знаку № 0131;

В межах міста Ямпіль:

- від гирла р. Русава (включаючи саме гирло) вверх проти течії в межах м. Ямпіль;

- від прикордонного знаку № 0166 до прикордонного знаку № 0170;

В межах с. Михайлівка, Ямпільського району:

- від прикордонного знаку № 0147 до прикордонного знаку № 0151;

В межах с. Іванків, Ямпільського району:

- від прикордонного знаку № 0176 до прикордонного знаку № 0178;

В межах с. Цекинівка, Ямпільського району:

- від прикордонного знаку № 0179 до прикордонного знаку № 0184;

В межах с. Велика Кісниця, Ямпільського району:

- від прикордонного знаку № 0191 до прикордонного знаку № 0195.

У річці Мурафа:

- від греблі водосховища в с. Станіславчик, Жмеринського району вниз по течії на відстань 300 метрів, по обидва береги;

- від гирла р. Мурафа вверх по течії до с. Улянівка, Ямпільського району по лівому березі;

- в межах с. Гальжбіївка, Ямпільського району;

- смт.Чернівці: від автодорожного мосту 300 метрів вверх, по правому березі.

У водосховищах:

Сандрацьке водосховище:

- в межах с. Широка Гребля, Хмільницького району, по правому березі.

Сабарівське водосховище:

- від водоканалу до пляжу «Хімік», по лівому березі;

- від П’ятничанського мосту 200 метрів вверх, по правому березі;

- в районі «Бригантини», по бетонній набережній;

- від спортбази ДСТ «Спартак» до вулиці Радіона Скалецького, по правому березі.

Ладижинське водосховище:

- 500 метрів вище греблі Ладижинської ГЕС до Харпачської затоки Гайсинського району, по лівому березі;

- від с. Новоселівка, Немирівського району до с. Маньківка, Тульчинського району, по правому березі;

- від початку с. Зяньківці, Немирівського району до острова в с. Сокільці, Гайсинського району, по правому березі.

Глибочокське водосховище:

- в межах с. Глибочок, Тростянецького району, по лівому березі;

- в межах с. Митківка, Тростянецького району, по правому березі.

Дмитренківське водосховище:

- по правому березі між с. Бубнівка та с. Дмитренки, Гайсинського району.

Дністровське водосховище:

- від затоки с. Наддністрянське до затоки с. Жван, Муровано-Куриловецького району, по лівому березі.

Супрунівське водосховище:

- від соснового лісу до греблі с. Супрунів Літинського району, по правому березі.

Сутиське водосховище:

- від залізничного мосту в м. Гнівань до вагової Гніванського гранітного кар’єру, по лівому березі;

Клекотинське водосховище (Шаргородський район): по греблі.

Мартинівське водосховище (Жмеринський район): по греблі.

Антонівське водосховище (Барський район):

- по греблі між с. Антонівка та с. Глинянка, Барського району.

Медведівське водосховище (Козятинський р-н):

- по греблі автомобільного шляху Вінниця-Житомир, по обидві сторони.

Скалопільське водосховище (Чернівецький район): 200 метрів від греблі вверх, по лівому березі.

Кривошиївське водосховище (Хмільницький район): 300 метрів від греблі, по обидва береги.

Турбівське водосховище (Липовецький район):

- 300 метрів від греблі по правому березі та по греблі.

Барське водосховище: по греблі.

Водосховище «Петрик» (Літинський район):

- від греблі до острова по відкритій воді з плавзасобів та по греблі з берега.

Бруслинівське водосховище (Літинський район):

- від соснової посадки до закінчення березових лісонасаджень, по правому березі.

Водосховище «Бершадське верхнє»: від мосту до меблевої фабрики, по лівому березі.

Водосховище «Піски Бершадські»: від греблі цукрозаводу вверх до будівель м. Бершадь, по лівому березі.

Водосховище «Іллінецьке»: 300 метрів від греблі, по правому березі, та 1 км від греблі, по лівому березі.

Водосховище «Кирнасівське» (Тульчинський район): від курятника до греблі, по лівому березі.

У ставках:

- став «Флорине» Бершадського району: від греблі вверх до території парку, по правому березі;

- став «Французький» Тростянецького району: по правому березі;

- став «Качурів» Гайсинського району: 200 метрів від греблі, по лівому березі;

- став «Поділля» м.Вінниця: від автодорожного мосту в с.Пирогово вниз до греблі, по лівому березі;

- став «Липовецький»: від греблі до повороту, по правому березі;

- став «Немирівський»: по греблі вздовж автомобільного шляху Вінниця-Гайсин та 300 метрів вверх від греблі, по правому березі;

- став «Вали-4», Немирівського району: 200 метрів від греблі, по обидва береги;

- став «Вали-6», Немирівського району: 200 метрів від греблі, по обидва береги;

- став «Корделівський» Калинівського району: по греблі вздовж автомобільного шляху Вінниця-Житомир;

- став «Погребище»: 200 метрів від греблі, по правому березі;

- став «Центральний» смт. Тростянець: 200 метрів від греблі, по правому березі;

- став «Мовчани» Жмеринського району: від кар’єру до греблі, по правому березі;

- став в смт. Браїлів, Жмеринського району: 200 метрів від греблі, по правому березі;

- став «Томашпільський»: по греблі;

- став «Водокачка», м.Козятин: 100 метрів від містка, що веде до стадіону вправо до греблі;

- став «Цукрозаводський» смт. Чечельник: від пляжу до греблі і до містка, по лівому березі;

- став «Слобода-Межирівська» Жмеринського району: 300 метрів від греблі, по лівому березі;

- став в с. Красне, Тиврівського району: по греблі;

- став «Хижинецький» с. Хижинці, Вінницького району: 300 метрів від греблі, по обидва береги.

Зав. сектору іхтіології та регулювання рибальства Н.І. Гуменчук
 
ukr-turizmДата: Пятница, 27.03.2015, 14:47 | Сообщение # 14
Группа: Удаленные





Запрет на рыбалку в Украине 2015
Кировоград

Н А К АЗ

13 березня 2015 року № 19

м. Кіровоград

Про встановлення весняно – літньої

заборони на лов риби, інших водних

біоресурсів у рибогосподарських

водоймах Кіровоградської області

у 2015 році

З метою охорони природного відтворення водних біоресурсів під час нересту у рибогосподарських водних об'єктах підконтрольних Кіровоградрибоохороні, керуючись ст.19, 20 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", постановою Кабінету Міністрів Украіни від 28 вересня 1996 року №1192 "Про затвердження Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства", п.п. 8.1.,8.2.,8.3 "Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об'єктах України", затверджених наказом Держкомрибгоспу від 18.03.1999р.№33 зареєстрованим в Мін'юсті 25 травня 1999р. за №326/3619 та п.п.3.14.,4.4.,4.14.3.,5.3 "Правил любительського і спортивного рибальства", затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України № 19 від 15.02.99р., зареєстрованих Мін'юстом України 28.04.99р. за № 269/3562 та наказом Держрибагенства № 63 від 04 березня 2015 року,
НАКАЗУЮ:

1. Заборонити промислове та любительське і спортивне рибальство, на період нересту риби і розмноження інших водних біоресурсів на рибогосподарських водних об'єктах Кіровоградської області, у такі строки:
- на Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах, у межах відповідальності Кіровоградрибоохорони, - з 1 квітня по 10 червня 2015 року(включно);
- в усіх інших річках та їх кореневих водах з 1 квітня по 20 травня 2015 року (включно);
- в придаткових - з 1 квітня по 30 червня 2015 року(включно).
2. Заборонити під час весняно-літнього нерестового періоду проведення у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові та сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано - ракушкової суміші, а також, у відповідності до п.3.14 "Правил любительського і спортивного рибальства", пересування всіх плавучих засобів, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів на ділянках, зазначених у затверджених цим Наказом Переліку нерестовищ на яких спортивний і любительський лов риби в період нересту заборонено ( за винятком установлених судових ходів, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів і у випадках надзвичайної потреби (шторм, туман, аварія і т.п.).

3.Поінформувати обласну держадміністрацію та оповістити через ЗМІ населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлені терміни весняно – літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів.

4.У роботі керуватися Планом спільних заходів Кіровоградрибоохорони, Управліннями МВС України в Кіровоградській області та Держекоінспекції у Кіровоградській області по охороні рибних запасів та боротьбі з браконьєрством в зоні діяльності Кіровоградрибоохорони на 2015 рік.

5. Затвердити перелік нерестовищ по Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах (додається).

6.Дозволити спортивний і любительський лов риби в період нересту на Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах і малих річках однією поплавковою вудкою з одним гачком, спінінгом з блешнею тільки з берега в межах населених пунктів, за винятком місць масового нересту риби, згідно Переліку нерестовищ по Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах
7.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.



Начальник управління М.В.Руденко





Затверджено: Наказом

Управління охорони, використання і

відтворення водних біоресурсів та

регулювання рибальства в

Кіровоградській області

№ 19 від 13 березня 2015 р.

ПЕРЕЛІК

ділянок, що відводяться для спортивного і любительського лову риби на час проведення тримісячника з охорони водних біоресурсів в період нересту 2015 року.

На заборонений весняно-літній нерестовий період любительський та спортивний лов риби дозволяється тільки з берега однією поплавковою або донною вудкою (з одним гачком), або спінінгом (для блешення) на наступних ділянках, з обов’язковим дотриманням «Правил любительського і спортивного рибальства».

1. Кременчуцьке водосховище:

- с. Ревівка – від стоянки човнів (с. Ревівка) до входу в річковий порт м. Світловодськ.

- с. Андрусівка – район кар’єру „Бессарабія”.

- с. Нагірне – район бази „Зв’язківець”.

2. На малих та середніх річках, інших рибогосподарських водоймах.


Начальник ВОВБ

Головань О.В.




Затверджено: Наказом
Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Кіровоградській області
№ 19 від 13 березня 2015 р.
Перелік нерестовищ

по Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах

на яких спортивний і любительський лов риби

в період нересту заборонено

Дніпродзержинське водосховище

1. Плавні (правий берег) - від меж міста Світловодська до дамби озера Плоське вниз по течії - (720 га).

2. Успенські плавні від траверзу порту Комсомольська вниз по течії до Дереївського кар’єру – (900 га)

3. Дереївські плавні (правий берег) - від Дереївського кар'єру до риббригади ВАТ "Станція Придніпровська". Від корінного берегу до форватора - (800 га)

4. Куцеволівські плавні (правий берег) - від Куцеволівського кар'єру до 30-го буя. Від корінного берегу до форватора - (150 га).

Нерестовища нижньої частини Кременчуцького водосховища:

1. Андрусівська затока (Світловодський район). Площа затоки – 50 га, з них мілководдя – 27 га.

2. Цибульницька затока – від острова Московська гора траверзою на протилежний берег і вгору до гирла р. Цибульник.


Начальник ВОВБ


Головань О.В.
ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

(ДЕРЖРИБАГЕНТСТВО)

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ

(КІРОВОГРАДРИБООХОРОНА)

Розпорядження



13 березня 2015 р. №

м. Кіровоград

У зв'язку з початком нерестового періоду, згідно наказу № від

11.03.2015 року "Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об'єктах підконтрольних Кіровоградрибоохороні у 2015 році" та для проведення оперативної роботи по контролю за припиненням промислу наказую:

1.Користувачам водних біоресурсів, які проводять промисловий лов на Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах в 2015 році, в термін до 01.04.2015 року забезпечити своєчасне зняття промислових знарядь лову з Кременчуцького та Дніпродзержинського водосховища на період весняно-літньої заборони.

2.Старшому рибоохоронної дільниці ( Барабаш Д.В.):

- проконтролювати своєчасне зняття промислових знарядь лову користувачів з промислових ділянок та оформити відповідними актами припинення промислу на період заборони лову риби у нерестовий період;

- в період до 05.04.2015 року пред'явити акти про припинення промислу в сектор іхтіології управління.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.



Начальник управління М.В.Руденко
 
ukr-turizmДата: Пятница, 27.03.2015, 14:57 | Сообщение # 15
Группа: Удаленные





Запрет в Полтавской области. Украина. Кременчуг


Запрет 2015

Запрет в Украине 2015
Прикрепления: 9787908.jpg (228.9 Kb) · 1398671.jpg (254.1 Kb) · 0496004.jpg (302.2 Kb)
 
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка » Запрет на рыбалку в Украине 2015 (2015 - запрет на вылов рыбы. Украина)
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:





Запрет на рыбалку в Украине 2015 - Рыбалка - 19.05.2024
Форумы про рыбалку. Рыбалка в Украине.

ukr-Turizm Яндекс.Метрика
Рыбалка в Украине, форум о рыбалке.
>