запрет на рыбалку Волынская, Ровенская, Тернопольская - РыбалкаВоскресенье, 19.05.2024, 15:09

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | запрет на рыбалку Волынская, Ровенская, Тернопольская - Рыбалка | Регистрация | Вход
форум о рыбалке
[ Новые сообщения · Участники · Форум Рыбалка · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Рыбалка » форум о рыбалке » Волынская, Ровенская, Тернопольская » запрет на рыбалку Волынская, Ровенская, Тернопольская
запрет на рыбалку Волынская, Ровенская, Тернопольская
rybalkaДата: Пятница, 29.03.2013, 07:27 | Сообщение # 1
Группа: Удаленные





ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

 
УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ

ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В

РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 
Н А К А З

 
     25 березня 2013 року               м. Рівне                                      №  40 - ОД
 
      Про встановлення весняно-літньої заборони
      на  лов  риби,   інших    водних  біоресурсів  у     
      рибогосподарських     водних    об’єктах, 
      підконтрольних  Рівнерибоохороні  на  2013 рік
 
      Відповідно до Закону України «Про  рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних  біоресурсів», пп. 8.1, 8.2, 8.3 «Правил промислового рибальства у  рибогосподарських водних об’єктах України» затверджених наказом  Держкомрибгоспу України від 18 березня 1999 року за № 33 і  зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 25 травня 1999 року за №  326/3619 та п. 3.14, 4.4, 4.14.3 „Правил любительського та спортивного  рибальства” затверджених наказом Держкомрибгоспу від 15 лютого 1999 року  за № 19 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 28 квітня  1999 року за № 269/3562,
 
НАКАЗУЮ:
 
1. Заборонити здійснення промислового,  любительського і спортивного рибальства, а також добування водних  біоресурсів на час ходу риби на нерест і на період ікрометання у такі  строки:
         - з 11 квітня по 30 травня – на річках області;
         - з 11 квітня по 20 червня – на озерах, водосховищах, інших водоймах;
         - з 11 квітня по 10 липня  – в придаткових водах річок.
         2. Заборонити лов раків у  водоймах  підконтрольних управлінню в період виношування ікри, личинок,  першої та  другої  линьок  в такі строки:
         - з 11 квітня по 10 липня;
         - з 20 серпня по 30 вересня;
         3. Інспекторському складу управління:
         - проінформувати місцеві органи  влади, зацікавлені установи та організації, про встановлення  вищезгаданих заборон і розробити конкретні заходи  щодо охорони  нерестуючої риби та інших водних біоресурсів на територіях ввірених їм  структурних підрозділів;
         Взяти під особистий контроль:
- спрацювання рівнів води в  Млинівському, Хрінницькому та інших водосховищах, річках Прип’ять,  Горинь, Стир, Іква, Случ ставках загальнодержавного значення;
- використання водних біоресурсів у  водоймах, що перебувають у користуванні на умовах оренди та тих, що  готуються до передачі в оренду.
- проведення у рибогосподарських водних  об’єктах та прибережних смугах днопоглиблювальних, вибухових, бурових,  сейсмологічних робіт та інших видів робіт, що можуть негативно вплинути  на стан водних біоресурсів та нерестовищ.
      4. Сектору іхтіології та регулювання рибальства спільно з інспекторським складом управління:
         - проводити постійний контроль  за недопущенням спеціального використання водних біоресурсів у  рибогосподарських водних об’єктах та у водоймах спеціальних товарних  рибних господарств на період нересту;
         - систематично вести  спостереження за ходом нересту, станом та запасами іхтіофауни у водних  об’єктах підконтрольних управлінню, шляхом проведення науково-дослідних  та  контрольних  ловів.
      5. Широко  оповістити населення  через засоби масової інформації (газети, радіо, телебачення) про  встановлення забороненого нерестового періоду  а також про заборону  пересування по нерестовищах плавзасобів і розглядати таке пересування як  порушення Правил любительського і спортивного рибальства.
      6. У відповідності до Правил  любительського  і спортивного рибальства, дозволити  любительське  рибальство на водоймах загального користування та водоймах закріплених  за товариствами рибалок-любителів, з берега за межами нерестовищ одною  поплавковою або донною вудкою із одним гачком та спінінгом.
Примітка:  нерестовищами вважати мілководні зарослі вищою водною рослинністю або  закорчовані ділянки водойм, стариці, заплави та заливні луки.
      7. Заборонити громадянам та  організаціям користування та пересування плавзасобами в межах  нерестовищ, крім суден спеціально уповноважених органів, що здійснюють  охорону водних біоресурсів.
      8. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.
 
Начальник управління                                                        Філончук Л.М.
 
ukr-turizmДата: Вторник, 18.03.2014, 11:18 | Сообщение # 2
Группа: Удаленные





Запрет на рыбалку 2014 Волынская область (Луцк)

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ
(ВОЛИНЬРИБООХОРОНА)

НАКАЗ
Про здійснення контролю за весняно-літньою
забороною на лов риби, інших водних біоресурсів
у рибогосподарських водних об'єктах,
підконтрольних Волиньрибоохороні на 2014 р.
Відповідно до Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів». пп. 8.1, 8.2, 8.3 «Правил промисловою рибальства у рибогосподарських водних об'єктах України» затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 18.03.1999 р. за №33 і зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 25.05.1999 р. за № 326/3619 та п. 3.14. 4.4, 4.14.3, 5.3 «Правил любительського та спортивного рибальства», затверджених наказом Держкомрибгоспу від 15.02.1999 р. за № 19, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України від28.04.1999 р. за № 269/3562,
НАКАЗУЮ:
1. Здійснювати контроль за:
- забороною здійснення промислового, любительського і спортивного рибальства, а також добування водних біоресурсів на час ходу риби на нерест і на період ікрометання у такі строки:
з 1 квітня 2014 р. по 20 травня 2014 р. - на річках області та їх кореневих водах; з 1 квітня 2014 р. по 10 червня 2014 р. — на озерах, водосховищах; з 1 квітня 2014 р. по 30 червня 2014 р. - в придаткових водах річок.
- любительським рибальством на водоймах загального користування з берега за межами нерестовищ одною поплавковою або донною вудкою із одним гачком та спінінгом.
- забороною користування та пересування всіх плавзасобів в межах нерестовищ, крім суден спеціально уповноважених органів, що здійснюють охорону водних біоресурсів.
2. Нерестовищами вважати мілководні, зарослі вищою водною рослинністю або закорчовані ділянки водойм, стариці, заплави та заливні луки, прибережну рослинність на річках, озерах, водосховищах, штучних водних об'єктах.
3. Відділу охорони водних біоресурсів (Починок С.С.) забезпечити контроль щодо:
- виконання заходів по збереженню водних біоресурсів у водоймах області в нерестовий період, затверджених розпорядженням Волинської обласної державної адміністрації № 115 від 18.03.2013 р.;
- проведення постійного контролю за недопущенням спеціального та незаконного використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах та у водоймах спеціальних товарних рибних господарств на період нересту; 
- проведення у рибогосподарських водних об'єктах та прибережних смугах днопоглиблювальних, вибухових, бурових. сейсмологічних робіт та інших видів робіт, що можуть негативно вплинути на стан водних біоресурсів та нерестовищ.
- систематичного ведення спостережень за ходом нересту та щомісячною подачею відповідної інформації до сектору іхтіології та регулювання рибальства на 28 число.
4. Сектору іхтіології та регулювання рибальства (Климнюк О.М.) спільно з інспекторським складом Волнньрибоо.хорони:
- оповістити населення через засоби масової інформації (газети, радіо, телебачення, інтернет) про встановлення забороненого нерестового періоду.
-узагальнювати та надсилати до Головрибводу інформацію про хід нересту водних біоресурсів у підконтрольних водних об'єктах області (щомісячно на І число в період нерестової заборони).
5. Головному спеціалісту сектору юридичного забезпечення та роботи з персоналом Лояніч О.П. наказ довести до відома всіх співробітників управління.
Начальник
6. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника начальника Бакая С.Ф.
Т.М. Куньчик
 
ukr-turizmДата: Вторник, 25.03.2014, 17:51 | Сообщение # 3
Группа: Удаленные





Ровенская область запрет на лов рыбы 2014

Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах, підконтрольних Рівнерибоохороні на 2014 рік
У відповідності до статей 10, 17 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», ст. 38 Закону України «Про тваринний світ» та керуючись пунктами 8.1., 8.2., 8.3. Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об'єктах України, затверджених наказом Держкомрибгоспу України № 33 від 18.03.1999 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України за № 326/3619 від 25.05.1999 року, пунктами 3.14., 4.4., 4.14., 4.14.3., 5.3. Правил любительського та спортивного рибальства затверджених наказом Держкомрибгоспу України № 19 від 15.02.1999 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України за № 269/3562 від 28.04.1999 року, пунктами 4.23., 6.19., 9. Положення про Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Рівненській області, що затверджене наказом Держрибагентства України № 215 від 19.04.2012 року з метою здійснення державного контролю за охороною водних біоресурсів під час їх природного відтворення, сприяння збільшенню їх запасів у рибогосподарських водних об'єктах в зоні контролю Рівнерибоохорони,
НАКАЗУЮ:
1. Заборонити здійснення промислового, любительського і спортивного . рибальства, а також добування водних біоресурсів у водних об'єктах Рівненської області на час ходу риби на нерест і па період ікрометання в такі строки:
- з 01 квітня по 20 травня - на річках області та їх кореневих водах;
- з 01 квітня по 10 червня - на озерах, водосховищах, інших водоймах;
- з 01 квітня по 30 червня - в придаткових водах річок.
2. Заборонити лов (добування) раків у водних об'єктах Рівненської області в період виношування ікри, личинок, першої та другої линьок в такі строки:
- з 01 квітня по 30 червня;
- з 20 серпня по 30 вересня.
3. Нерестовищами вважати ділянки водойм де відбувається нерест риб, зокрема:
- мілководні, зарослі м'якою водною рослинністю або закорчовані ділянки водойм;
- глибоководні ділянки водойм з турбулентним рухом води, кам'янистим та піщаним дном;
- стариці, заплави та заливні луки на річках, озерах, водосховищах та інших водоймах.
4. Дозволити любительське рибальство, на водоймах загального користування та водоймах закріплених за громадськими організаціями, що об'єднують рибалок любителів, з берега за межами нерестовищ однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком або спінінгом.
5. Заборонити громадянам, підприємствам, установам та організаціям використання плавзасобів в межах нерестовищ, крім суден уповноважених органів, що здійснюють охорону водних біоресурсів, підрозділів державної прикордонної служби України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
6. Відділу охорони водних біоресурсів (Шулім В.Л.) до 25.03.2014 року розробити заходи щодо охорони нерестуючої риби та інших водних біоресурсів в зоні діяльності Рівнерибоохорони та відпрацювати взаємодію з природоохоронними, правоохоронними органами та громадськістю в межах планів проведення спільних заходів.
7. Сектору іхтіології та регулювання рибальства (Орел А.М.) до 25.03.2014 року розробити план заходів щодо покращення умов відтворення водних біоресурсів в зоні діяльності Рівнерибоохорони із залученням природоохоронних органів, наукових установ та громадськості.
8. Відділу охорони водних біоресурсів (Шулім В.Л.), сектору оперативної роботи (Ціхоцький В.Ф.) забезпечити контроль щодо:
- забезпечення виконання заходів щодо збереження водних біоресурсів у водоймах області в нерестовий період;
- проведення постійного контролю за недопущенням спеціального та незаконного використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах на період нересту;
- проведення у рибогосподарських водних об'єктах та прибережних смугах днопоглиблювальних, вибухових, бурових, сейсмологічних робіт та інших видів робіт, що можуть негативно вплинути на стан водних біоресурсів та нерестовищ;
- спрацювання рівнів води в Млинівському, Хрінницькому та інших водосховищах, річках Прип'ять, Стир, Горинь, Іква, Случ, ставах загальнодержавного значення;
- систематичного ведення спостережень за ходом нересту та щомісячною подачею відповідної інформації до сектору іхтіології та регулювання рибальства;
- оповіщення населення через засоби масової інформації (газети, радіо, телебачення, мережу Інтернет) про встановлення забороненого нерестового періоду у взаємодії з діловодом (Єнич Ю.В.).
9. Сектору іхтіології та регулювання рибальства (Орел А.М.) узагальнювати та надсилати до Головрибводу інформацію про хід нересту водних біоресурсів у підконтрольних водних об'єктах області (щомісячно на 1 число в період нерестової заборони).
10. Заступнику начальника управління (Мосніцький В.О.), головному спеціалісту із запобігання та протидії корупції (Берчак Л.Ф.) із залученням інших співробітників Рівнерибоохорони, за необхідності, здійснювати перевірки організації та ефективності роботи з охорони, відтворення та використання водних біоресурсів на період встановлення весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів.
11. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.
Л.М. Філончук
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 10:38 | Сообщение # 4
Группа: Удаленные





Запрет в 2015 году на Волыне, Тернопольской и в Ровенской области
 
rybalka_otdyhДата: Воскресенье, 20.03.2016, 09:33 | Сообщение # 5
Сержант
Группа: Модераторы
Сообщений: 32
Статус: Offline
Запрет на рыбалку 2016 в Волынской области (Луцк)
Прикрепления: 6262184.jpg (634.7 Kb)
 
Рыбалка » форум о рыбалке » Волынская, Ровенская, Тернопольская » запрет на рыбалку Волынская, Ровенская, Тернопольская
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:





запрет на рыбалку Волынская, Ровенская, Тернопольская - Рыбалка - 19.05.2024
Форумы про рыбалку. Рыбалка в Украине.

ukr-Turizm Яндекс.Метрика
Рыбалка в Украине, форум о рыбалке.
>