заборона на рибалку в Іванофранківській області - РыбалкаВоскресенье, 19.05.2024, 18:27

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | заборона на рибалку в Іванофранківській області - Рыбалка | Регистрация | Вход
форум о рыбалке
[ Новые сообщения · Участники · Форум Рыбалка · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Рыбалка » форум о рыбалке » Закарпатская, Ивано-Франковская, Львовская » заборона на рибалку в Іванофранківській області (заборона на вилов риби Франківська)
заборона на рибалку в Іванофранківській області
ukr-turizmДата: Пятница, 29.03.2013, 11:54 | Сообщение # 1
Группа: Удаленные





З метою забезпечення охорони, відтворення рибних запасів та інших водних біоресурсів наказом Івано-Франківськрибоохорони № 15 від 26 березня 2013 р. на території Івано-Франківської області заборонено любительське рибальство, промисловий лов риби у Бурштинському водосховищі, добування водних біоресурсів на період нересту риби, розмноження інших водних біоресурсів у водних об`єктах з природним відтворенням в таких межах і у такі терміни:

- в р. Дністер з усіма притоками та створеними водосховищами - з 1 квітня по 10 червня;
- в р. Прут з усіма притоками - з 1 квітня по 20 травня;
- в придаткових системах водойм та незакріплених ставках - з 1 квітня по 30 червня.

Примітка: придаткові системи водойм - непроточні при найнижчому рівні води: протоки, гирла, озера та інші водойми, в тому числі ті, які тимчасово заливаються водою в період весняної повені.



Рибалкам-аматорам надано право обмеженого вилову риби однією вудкою (поплавцевою або донною) з одним гачком та одним спінінгом з блешнею, в світлу пору доби, дотримуючись Правилами любительського і спортивного рибальства норм вилову риби (до 3 кг дозволених до вилову видів та розмірів), лише з берега в:

- р. Дністер на ділянці від шляхового мосту біля с. Сівка-Войнилівська до шляхового мосту біля с. Нижнів, крім пригирлових ділянок приток Дністра 1-го порядку (які впадають безпосередньо в р. Дністер) у радіусі 500 м від їхніх гирл (місць впадіння);
- р. Прут в межах м. Снятин, м. Коломия та ділянці річки від м. Коломия до мосту в с. Корнич;
- р. Бистриця Солотвинська та р. Бистриця Надвірнянська в межах м. Івано-Франківська (до їх злиття);
- в нижній частині Івано-Франківського міського озера (у верхній мілководній частині озера рибальство заборонене, межа по лінії рятувальна станція – місток на острів, заборона також стосується містка та острова).

Розпорядженням Івано-Франківської ОДА № 195 від 26.03.2013 та наказом Івано-Франківськрибоохорони № 15 від 26.03.2013 у рибогосподарських водних об’єктах та їх прибережних захисних смугах заборонено проведення господарських робіт (видобування піщано-гравійної суміші, розчистка русел річок, днопоглиблення, берегоукріплення тощо), які негативно впливають на проходження нересту.
 
ukr-turizmДата: Среда, 26.03.2014, 18:00 | Сообщение # 2
Группа: Удаленные





Зарет на рыбалку в Ивано-Франковской области
2014

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БЮРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ( ІВАНО-ФРАНЮВСЬКРИБООХОРОНА )
НАКАЗ
"21"березня 2014 р. Угринів № 10
Про встановлення весняно- літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах Івано-Франківської області в 2014 році
Відповідно до ст. 10 Закону України "Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів", постанови Кабінету Міністрів України від 28.09.1996 №1192 "Про затвердження Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства", ст.ст. 3.14. 4.4. 4.5, 4.14, 4.14.3 та 5.3 "Правил любительського і спортивного рибальства", затверджених наказом Головрибводу від 15.02.1999 за № 19, зареєстрованих Мінюстом 28.04.1999 за № 269/3562, п.п. 8 .1, 8.3. 8.4 "Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об'єктах України", затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 18.03.1999 №33, зареєстрованих у Мінюсті України 25.05.1999 за № 326/3619, розпорядження голови Івано- Франківської обласної державної адміністрації від 21.03.14 № 134 та з метою забезпечення охорони, відтворення рибних запасів та інших водних біоресурсів,
НАКАЗУЮ:
І На території Івано-Франківської області заборонити любительське
рибальство, добування водних біоресурсів на період нересту риб і розмноження інших водних біоресурсів у водних об'єктах з природним відтворенням в таких межах і у такі терміни:
в р Дністер з усіма притоками та створеними водосховищами - з 1 квітня по 10 червня:
в р.Прут з усіма притоками - з 1 квітня по 20 травня:
в придаткових системах водойм та незакріплених ставках - з 1 квітня по ЗО червня. 
Як виняток, надати рибалкам-аматорам право обмеженого вилову риби однією вудкою (поплавцевою або донною) з одним гачком та одним спінінгом з блешнею, в світлу пору доби, дотримуючись визначених Правилами любительського і спортивного рибальства норм вилову риби, лише з берега в:
р. Дністер та р. Прут в межах населених пунктів (поблизу яких протікають ці річки), за виключенням території Карпатського Національного природного парку (де рибальство заборонено протягом усього року);
р. Бистриця Солотвинська та р. Бистриця Надвірнянська в межах м. Івано- Франківська (до їх злиття);
в нижній частині Івано-Франківського міського озера (у верхній мілко¬водній частині озера рибальство заборонене, межа по лінії рятувальна станція - місток на острів, заборона також стосується містка та острова).
2. Заборонити лов раків у водоймах Івано-Франківської області під час
виношування ікри - по 10 червня.
З Заборонити промисловий лов риби у Бурштинському водосховищі - з
І квітня по 9 червня.
4, У рибогосподарських водних об'єктах та їх прибережних захисних смугах заборонити проведення господарських робіт (видобування піщано- гравійної суміші, розчистка русел річок, днопоглиблення, берегоукріплення тощо), які негативно впливають на проходження нересту,
5. Керівництву відділу охорони водних біоресурсів. сектору оперативної роботи:
5.1. Посилити контроль за роботою водозабірних споруд, що здійснюють забір води із рибогосподарських водойм
5.2. Організувати в засобах масової інформації та на сайті Управління роз'яснювальну роботу про встановлення строків весняно-літньої заборони на вилов водних біоресурсів. Залучаючи працівників УМВС, держекоінспекції та громадських інспекторів рибоохорони посилити охорону на період нересту риб та розмноження інших водних біоресурсів.
6 Головним державним інспекторам спільно з сектором іхтіології та
регулювання рибальства систематично вести спостереження за проходженням нересту для забезпечення подання відповідної інформації до Головрибводу станом на 1-ше число кожного місяця
 
Рыбалка » форум о рыбалке » Закарпатская, Ивано-Франковская, Львовская » заборона на рибалку в Іванофранківській області (заборона на вилов риби Франківська)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:





заборона на рибалку в Іванофранківській області - Рыбалка - 19.05.2024
Форумы про рыбалку. Рыбалка в Украине.

ukr-Turizm Яндекс.Метрика
Рыбалка в Украине, форум о рыбалке.
>