Запрет на лов рыбы в Запорожской области - РыбалкаВоскресенье, 19.05.2024, 21:34

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Запрет на лов рыбы в Запорожской области - Рыбалка | Регистрация | Вход
форум о рыбалке
[ Новые сообщения · Участники · Форум Рыбалка · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка в Запорожской области » Запрет на лов рыбы в Запорожской области (Запрет ловли рыбы Запорожская область)
Запрет на лов рыбы в Запорожской области
ukr-turizmДата: Вторник, 02.04.2013, 19:30 | Сообщение # 1
Группа: Удаленные





Запрет на лов рыбы в Запорожской области
 
ukr-turizmДата: Вторник, 02.04.2013, 19:30 | Сообщение # 2
Группа: Удаленные





НАКАЗ

„ 20” березня 2013 р. № 24

Про встановлення весняно-літньої заборони
на лов риби та раків на рибогосподарських водних об’єктах
в зоні діяльності Запоріжжярибоохорони у 2013 році.

Відповідно до Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об'єктах України, затверджених наказом Держкомрибгоспу України 18.03.99р. № 33, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25.05.99 р. за № 326/3619 (підпунктів 8.1, 8.2, 8.3 пункту 8, підпунктів 11.1.5, 11.1.6, 11.1.9, 11.2.1 пункту 11), Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Держкомрибгоспу України 15.02.99 р. № 19, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.04.99р. № 269/3562, зі змінами (підпункту 3.14 пункту 3, підпунктів 4.4, 4.5, 4.14.3 пункту 4, підпунктів 5.3 пункту 5,), за погодженням Інституту рибного господарства УААН, з метою забезпечення охорони та відтворення водних біоресурсів,
НАКАЗУЮ:
1. Заборонити любительське рибальство з плавзасобів та промислове рибальство під час переднерестових міграцій та нересту риби в зоні діяльності Запоріжжярибоохорони на таких водоймах в такі терміни:
- на Запорізькому водосховищі – з 05 квітня по 13 червня 2013 року;
- на Каховському водосховищі – з 10 квітня по 18 червня 2013 року;
- в інших водосховищах – з 01 квітня по 09 червня;
- на річках: в корінних водах – з 01 квітня по 20 травня 2013 року, в придаткових системах – з 01 квітня по 30 червня 2013 року.
2. Затвердити перелік нерестовищ на Каховському та Запорізькому водосховищах в межах Запорізької області (додається).
3. Заборонити будь-яку ловлю раків на рибогосподарських водоймах в зоні діяльності Запоріжжярибоохорони протягом періоду виношування ікри та першої линьки з 10 квітня по 18 червня 2012 року.
4. Дозволити любительське рибальство на рибогосподарських водних об’єктах однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком та спінінгом з берега поза межами нерестовищ, перелік яких затверджений цим наказом.
5. Заборонити пересування плавзасобів в межах нерестовищ, перелік яких затверджений цим наказом, крім плавзасобів спеціально уповноважених органів.
6. Провідному фахівцю по кадрам Бестаєвій А.В. ознайомити з цим наказом керівників структурних підрозділів, надіслати копії цього наказу до Дердавної екологічної інспекції в Запорізькій області, Державного агентства рибного господарства України, Головрибводу.
7. Начальникам територіальних відділів ознайомити з термінами заборони та переліком нерестовищ користувачів водних біоресурсів, що здійснюють промислове лов, а також користувачів СТРГ в зоні діяльності відповідних територіальних відділів.
8. Провідному фахівцю Бронзюку М.Л. надати цей наказ до засобів масової інформації для оприлюднення.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника
начальника управління Євсєєва Д.Ж.


Начальник управління В.В. Червоненко
 
ukr-turizmДата: Вторник, 02.04.2013, 19:31 | Сообщение # 3
Группа: Удаленные





ПЕРЕЛІК
нерестовищ Каховського та Запорізького водосховищ
в межах Запорізької області у 2013 році

На Каховському водосховищі:
1. Заплава о. Хортиця.
2. оз. Лиман між селами Нижня Хортиця та Розумівка Запорізького району Запорізької області.
3. Всі затоки та заплави вздовж правого берега р. Дніпро від гирла оз. Лиман в с. Нижня Хортиця до мису Лиса Гора в с. Лисогірка Запорізького району Запорізької області.
4. Внутрішні водойми острову Білий, розташованого на русловій ділянці Каховського водосховища в районі с. Розумівка Запорізького району Запорізької області та 100 - метрова акваторія мілководь навколо.
5. Гирло р. Кокань в с. Біленьке Запорізького району Запорізької області.
6. Затока Балабинська, затоплене русло річки Кушугум; заплави Дніпровської гряди від бази УМВС України в Запорізькій області «Динамо» по правому боку та насипної дамби в Балабинській затоці по лівому боку з усіма протоками та озерами; 1-кілометрова акваторія вздовж заростей очерету Дніпровської гряди від залізничної станції «1123 км» (смт Кушугум Запорізького району Запорізької області) до о. Головченко (останнього острова Дніпровської гряди в районі с. Біленьке Запорізького району Запорізької області).
7. Затока Каховського водосховища в районі м. Василівка Запорізької області від умовної межі: «залізнична станція «Попово» - мис «Лиса гора вглиб затоки.
8. р. Конка від гирла (залізничного мосту) до західного краю с. Юлівка Запорізького району Запорізької області.
9. Внутрішні водойми островів Великі та Малі Кучугури та трьохкілометрова зона, що прилягає до островів.
10. Прибережна смуга мілководь завширшки 1 км від західного краю с. Іванівка до річкового порту м. Енергодар Кам'янка-Дніпровського району Запорізької області а також внутрішні водойми островів Іванівські Кучугури та 1-кілометрова акваторія навколо островів.
11. Внутрішні водойми Водянських Кучугур та 1-кілометрова акваторія, що прилягає до островів від лінії електромереж до східного краю с. Водяне Кам'янка-Дніпровського району Запорізької області.
12. Прибережна смуга мілководь завширшки 1 км від західного краю м. Кам'янка-Дніпровська до східного краю с. Велика Знам'янка Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області, включаючи Кам'янські Кучугури.
13. Затока Олексіївська в с. Знам'янка від умовної межі: «насосна станція ім. Тімєрязєва – мис Мамаєва-Могила» вглиб затоки.

На Запорізькому водосховищі:

1. Всі затоки та балки від верхів’я до гирла.
2. р. Вільнянка від східного краю с. Михайлівка Вільнського району Запорізької області до гирла.
3. 50-метрова смуга навколо о. Таволжанський.
4. Заплави о. ім. Леніна та 100-метрова смуга навколо острова.

Начальник відділу іхтіології
та регулювання рибальства О.Г. Заруба
 
ukr-turizmДата: Суббота, 22.03.2014, 09:14 | Сообщение # 4
Группа: Удаленные





Запрет на вылов рыбы в Запорожской области 2014

Згідно Наказу Запоріжжярибоохорони № 39 від 14 березня 2014 року визначені терміни весняно-літньої (нерестової) заборони на вилов риби та інших водних біоресурсів у 2014 році. Рибалити дозволено за межами нерестовищ на ділянках для любительського рибальства лише з берега на одну вудку або донну вудку з одним гачком. На період нересту вилов риби заборонений в таких місцях в такі строки:





- на Запорізькому водосховищі – з 05 квітня по 13 черв;

- на Каховському водосховищі – з 10 квітня по 18 червня;

- в інших водосховищах – з 01 квітня по 09 червня;

- на річках: в корінних водах – з 01 квітня по 20 травня, в придаткових системах – з 01 квітня по 30 червня.

- заборонений будь-який вилов раків на рибогосподарських водоймах в зоні діяльності Запоріжжярибоохорони протягом періоду виношування ікри та першої линьки з 10 квітня по 18 червня.

- заборонено пересування плавзасобів в межах нерестовищ, перелік яких затверджений цим наказом, крім плавзасобів спеціально уповноважених органів.



Перелік нерестовищ, де рибалити під час нересту заборонено

На Каховському водосховищі:

Заплава о. Хортиця.
оз. Лиман між селами Нижня Хортиця та Розумівка Запорізького району Запорізької області.
Всі затоки та заплави вздовж правого берега р. Дніпро від гирла оз. Лиман в с. Нижня Хортиця до мису Лиса Гора в с. Лисогірка Запорізького району Запорізької області.
Внутрішні водойми острову Білий, розташованого на русловій ділянці Каховського водосховища в районі с. Розумівка Запорізького району Запорізької області та 100 - метрова акваторія мілководь навколо.
Гирло р. Кокань в с. Біленьке Запорізького району Запорізької області.
Затока Балабинська, затоплене русло річки Кушугум; заплави Дніпровської гряди від бази УМВС України в Запорізькій області «Динамо» по правому боку та насипної дамби в Балабинській затоці по лівому боку з усіма протоками та озерами; 1-кілометрова акваторія вздовж заростей очерету Дніпровської гряди від залізничної станції «1123 км» (смт Кушугум Запорізького району Запорізької області) до о. Головченко (останнього острова Дніпровської гряди в районі с. Біленьке Запорізького району Запорізької області).
Затока Каховського водосховища в районі м. Василівка Запорізької області від умовної межі: «залізнична станція «Попово» - мис «Лиса гора вглиб затоки.
р. Конка від гирла (залізничного мосту) до західного краю с. Юлівка Запорізького району Запорізької області.
Внутрішні водойми островів Великі та Малі Кучугури та трьохкілометрова зона, що прилягає до островів.
Прибережна смуга мілководь завширшки 1 км від західного краю с. Іванівка до річкового порту м. Енергодар Кам'янка-Дніпровського району Запорізької області а також внутрішні водойми островів Іванівські Кучугури та 1-кілометрова акваторія навколо островів.
Внутрішні водойми Водянських Кучугур та 1-кілометрова акваторія, що прилягає до островів від лінії електромереж до східного краю с. Водяне Кам'янка-Дніпровського району Запорізької області.
Прибережна смуга мілководь завширшки 1 км від західного краю м. Кам'янка-Дніпровська до східного краю с. Велика Знам'янка Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області, включаючи Кам'янські Кучугури.
Затока Олексіївська в с. Знам'янка від умовної межі: «насосна станція ім. Тімєрязєва – мис Мамаєва-Могила» вглиб затоки.
На Запорізькому водосховищі:

Всі затоки та балки від верхів’я до гирла.
р. Вільнянка від східного краю с. Михайлівка Вільнського району Запорізької області до гирла.
50-метрова смуга навколо о. Таволжанський.
Заплави о. ім. Леніна та 100-метрова смуга навколо острова.
 
ukr-turizmДата: Четверг, 26.03.2015, 12:06 | Сообщение # 5
Группа: Удаленные





Приказ о запрете в 2015 году в Запорожской области и Запорожье
 
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка в Запорожской области » Запрет на лов рыбы в Запорожской области (Запрет ловли рыбы Запорожская область)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:





Запрет на лов рыбы в Запорожской области - Рыбалка - 19.05.2024
Форумы про рыбалку. Рыбалка в Украине.

ukr-Turizm Яндекс.Метрика
Рыбалка в Украине, форум о рыбалке.
>