Морская рыбалка в Крыму - РыбалкаВоскресенье, 19.05.2024, 15:50

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Морская рыбалка в Крыму - Рыбалка | Регистрация | Вход
форум о рыбалке
[ Новые сообщения · Участники · Форум Рыбалка · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка в Крыму » Морская рыбалка в Крыму (Специальное предложение отеля MAR LE MAR)
Морская рыбалка в Крыму
alexcrimeaДата: Понедельник, 24.09.2012, 10:25 | Сообщение # 1
Группа: Удаленные





Специальное предложение отеля MAR LE MAR - двухдневный пакетный тур «ЧЕРНОМОРСКИЙ УИКЕНД»!

заезды – по пятницам и субботам, с 14:00 (на 2 ночи; выезд – соответственно, воскресенье/понедельник, до 12:00)
комфортное одно- или двухместное размещение в номерах отеля
в субботу/воскресенье – выход на рыбалку в море на 3 часа в сопровождении опытного рыбака (время выхода в море согласовывается при бронировании, лодка вмещает до 4-х человек)
по возвращении с рыбалки – 2 часа аренды сауны на пляже с возможностью нырнуть в Чёрное море прямо из парной (точное время использования услуги согласовывается на месте)
возможность порыбачить с пирса на пляже отеля – в любое удобное для Вас время
3-хразовое питание, тренажёрный зал, многофункциональная спортивная площадка, бильярд, кинозал, подогреваемый плавательный бассейн – ВСЁ ВКЛЮЧЕНО!
за дополнительную плату можно воспользоваться услугами трансфера для организации выездных экскурсий, посетить банный комплекс "Мар Ле Мар Кайф" и воспользоваться услугами массажиста, приобрести барную продукцию или заказать Room-service.
http://marlemarclub.com.ua/ru/club/news/index.php?ELEMENT_ID=17552

Прикрепления: 4132772.jpg (392.8 Kb)
 
katerbiruzaДата: Понедельник, 03.12.2012, 21:48 | Сообщение # 2
Группа: Удаленные





Рыбалка с морского катера в Севастополе, группа до 12 человек. Выход из Стрелецкой бухты.

Желающие звоните по телефону: 066 440 84 86 (Дмитрий)
 
rybakДата: Пятница, 15.02.2013, 14:20 | Сообщение # 3
Группа: Удаленные





Основні об'єкти промислу Азовського моря
Атерина, атеринка, ферина (Atherina) — рід риб родини атеринових (Atherinidae), поширений в прибережних ділянках морів помірної і тропічної зон; в Україні — у Чорному, Азовському морях, лиманах Північного Причорномор'я. Атерини заходять також у пониззя Дніпра, Південного Бугу, Дністра, в дельту Дунаю. Довжина тіла до 15 см. Нерестяться влітку, ікру відкладають на водорості. Живляться планктонними та дрібними бентичними організмами. З атерини витоплюють технічний жир і роблять кормове борошно. У викопному стані атерини відомі з сармату Молдови, Хорватії тощо.
Барабуля, султанка, барабулька (Mullus barbatus ponticus Ess.), цінна промислова риба родини султанкових; довжина 9 — 12 (інколи до 20) см. Живиться безхребетними і дрібною рибою. Живе у Чорному і південній частині Азовського морів. Найбільші промислові скупчення султанки бувають навесні (кримське узбережжя і Керченська протока) та восени (узбережжя Кавказу).
Бичок-пісочник Вид роду чорноморсько-каспійських бичків. Довжина до 20 см. Плям на першому спинному плавці немає, другий спинний плавець помітно знижується до заднього кінця. Тіло напівпрозоре, бурувато-сіре. Бентофаг, Дозріває на 2 році життя. Нерест весняно-літній. Плодючість у середньому 1,6 тис ікринок. Має промислове значення.
Бичок-трав’яник Довжина до 25 см. Характерними особливостями є висока голова і піністий рисунок на щоках та основі грудних плавців. Є плавальний міхур. Морська риба, яка уникає солонуватої і прісної води. Поширений у Чорному,Азовському і Середземному морях. Трапляється виключно серед заростей водних рослин. Живиться ракоподібними, молоддю риб. Статева зрілість – у 2 роки. Нерест весняний. Плодючість в середньому 21,5 ікринок. Має промислове значення.
Бичок березневий (кнут) Довжина до 35 см, вага 300—500 грамів. Тіло подовжене, міцне, з великою головою. Рот найбільший серед всіх бичків. Відмітною особливістю є його великі широкі зябра (у воді вони повністю розкриті; таким чином він лякає інших крупних хижаків). Тіло буре, з темними плямами на боках, зустрічаються чорні особини. Мешкає в басейнах Чорного, Азовського і Каспійського морів, лиманах. Харчується в основному рибою, у тому числі і іншими бичками. На віддалених від берега мілководдях (т. н. «банках») досягає рекордних розмірів і ваги (до 50 см і 1,5 кг відповідно)
Бичок-кругляк Вид роду чорноморсько-каспійських бичків. Довжина до 25 см, вага до 250 грамів. Статевозрілість у 2-3 роки. Нерест весняний, порційний. Тіло коренасте, повністю покрите лускою, яка заходить також на потилицю. Добре розвинена система каналів і пір бічної лінії, особливо на голові. Рот помірної довжини, його кути не заходять позаочі. забарвлення різноманітне, від світло-сірої з невиразними плямами з боків, до бурої з чітким малюнком або чорної(останнє особливо часто зустрічається в період нересту, охороняючі ікру самці залишаються чорними), проте є характерна специфічна ознака цього бичка — чітка чорна пляма, іноді оточена жовтуватою облямівкою, на задній частині першого спинного плавника. Голова як правило темніша за тулуб, плавники сірі. Мешкає в басейнах Чорного, Азовського і Каспійського морів. Зустрічається як в солоній, так і в прісній воді.
Камбала-глоса Підвид річкової камбали, що живе в басейні Чорного та Азовського морів. Має буро-зелене в плямах тіло, на якому уздовж бічної лінії тягнуться кісткові пластинки і шилоподібні горбики, колючі у підстави спинного і анального плавників, а самі плавники в бурих плямах. Тримається в прибережних зонах на піщаних і мулистих грунтах. Харчується черв'яками, ракоподібними, віддаючи перевагу креветкам, дрібною рибою. Досягає майже до півметра і маси більше 2 кг. Статева зрілість на 3 році життя, нереститься рано на весні, часто під льодом. Має промислове значення.
Калкан Рід морських риб родини калканових. Довжина до 85 см, маса близько 15 кг. Тіло дуже високе. Луски немає. По тілу розкидані крупні кісткові бугри конічної форми. Рот великий, кінцевий, нижня щелепа трохи висувається вперед. Бічна лінія добре розвинена на обох боках тіла, з крутим вигином над грудними плавцями. Спинний плавець довгий, починається на голові. Рід включає 5 видів у Північній Атлантиці, в Чорному морі живе один вид – калкан, який поділяється на 2 підвиди: чорноморський та азовський . Хижаки, живляться донними й пелагічними рибами (атерина, хамса, бички), ракоподібними. Стетевої зрілості самці досягають у віці 5-8, самки – 6-11 років. Нерест весняно-літній, порційний. Пелагофіли. Мають важливе промислове значення.
Лобань Вид роду кефалей. Довжина до 75 см, маса 5-6 кг. Форма тіла типова для кефалевих. Рот великий. Спина сіра, на боках по 6-7 буруватих поздовжніх смуг. Поширений у Тихому, Атлантичному, Індійському океанах. У Чорному морі живе повсюдно уздовж берегів , заходить в Азовське море і далі в Сиваш, лимани і пониззі річок басейну. Статевозрілим стає у 6-8 років. Нерест весняно-літній, порційний, подалі від берегів. Основна пожива детрит і обростання. Цінний Об’єкт промислу.
Лящ Риба сімейства коропових. Тіло високе, сильно стисле з боків. Довжина звичне близько 30 см, важить близько 1 кг (іноді довжина до 50 см, важить до 5 кг). Дрібний Л. — сріблястий, крупний — темніший із золотистим відливом. Населяє басейни Північного, Балтійського, Чорного, Азовського морів, а також річок Білого моря (Карелія), Печору; акліматизований в Обі і озерах Убінськоє і Балхаш. У басейнах південних морів) окрім прісноводої житлової форми, є напівпрохідна — годується в солонкуватих водах, нереститься в низинах річок. Ікру Л. відкладає на рослинність, що росте на мілководді. Молодь харчується зоопланктоном, потім переходить до живлення бентосом. Цінна промислова риба. Уживається в їжу в свіжому, солоному, в'яленому і копченому вигляді. Об'єкт штучного розведення.
Морський кіт (скат) Риба сімейства хвостоколових класу хрящових риб. Тіло голе, довжиною до 2,5 м (у ср. 1 м) і масою до 20 кг (у ср. 6—10 кг). Дрібні шипики на шкірі тільки у крупних особин. На хвості 1 шпилька. Самки крупніші за самців. Поширений біля берегів Західної і Північної Африки і Європи; в Чорних і Азовських морях (будучи теплолюбним, з'являється там тільки в літній час). Звичайно лежить на дні, часто зарившись в мулистий або піщаний грунт. Харчується дрібними рибами і донними безхребетними. Яйцеживородні риби. Самка народжує від 4 до 12 дитинчат. Об'єкт місцевого промислу, печінка містить багато жиру, багатого вітамінами.
Оселедець чорноморсько-азовський Прохідна риба роду алозів. Розрізняють 2 форми: велику – довжина 30-39 см і дрібну – до 20 см. Зуби добре розвинені. Поширений у басейні Чорного та Азовського морів. Живиться ракоподібними та дрібною рибою. Для нересту навесні входить у річки Дон, Дніпро, Буг, Дністер, Дунай. Статевої зрілості досягає у віці: великі- 3-5, дрібні – 2-3 роки. Після нересту частина гине. Цінний Об’єкт промислу.
Остронос Риба сімейства кефалі. Довжина до 40 см, важить до 1 кг. З боків тіла золотисті смуги. Поширений в Чорному і Азовському морях, акліматизований в Каспійському морі. Морська зграєва риба. Дозріває на 3-у році життя, нерест влітку або на початку осені. Плодючість до 2,1 млн. ікринок. Харчується детритом, обростаннями, бентосом. Нагулюється в лиманах і лагунах, добре переносить значне опріснення води. Зимує біля берегів. Цінна промислова риба.
Піленгас Представник кефалевих риб. Мешкає в Японському морі і в багатьох водоймищах Росії, України і Європи. У нативному ареалі досягає довжини 60 см і маси 2-3 кг. Тіло і голова покриті крупною лускою. Тіло витягнуте торпедоподібне. Напівпрохідна зграєва риба, восени заходить в річки, де зимує в ямах. Ранньою весною йде назад в море. Харчується переважно детритом (органічні залишки, що осіли на дно водоймища), а також різними дрібними донними безхребетними. Нереститься в травні-червні в прибережних ділянках. У другій половині XX століття був успішно акліматизований в Азовському морі. У Азовському морі зустрічаються екземпляри піленгаса вагою до 12 кілограм.
Пузанок азовський Підвид чорноморсько-каспійського пузанка, поширений в Азовському морі і в східній половині Чорного моря, на захід до Карадага і на південь до Батумі. Довжина до 20 см, звичні 14—16 см, зябрових тичинок 62—85. Зимує в Чорному морі у кавказького побережжя. Це напівпрохідна риба, що розмножується в низинах річок. Через Керченську протоку проходить весною, в березні-квітні, а восени йде назад, на зимівлю. У квітні входить для ікрометання в пониззя Дону, Кубані, частково в Таганрозьку затоку перед гирлом Дону. Нерест відбувається з початку травня до початку липня. Статевої зрілості досягає в два роки, рідше в однорічному віці. Риба, що віднерестилася, скачується в пониззя Дону, в Таганрозьку затоку.[c][/c]
 
rybakДата: Пятница, 15.02.2013, 14:21 | Сообщение # 4
Группа: Удаленные





Пузанок азовський Підвид чорноморсько-каспійського пузанка, поширений в Азовському морі і в східній половині Чорного моря, на захід до Карадага і на південь до Батумі. Довжина до 20 см, звичні 14—16 см, зябрових тичинок 62—85. Зимує в Чорному морі у кавказького побережжя. Це напівпрохідна риба, що розмножується в низинах річок. Через Керченську протоку проходить весною, в березні-квітні, а восени йде назад, на зимівлю. У квітні входить для ікрометання в пониззя Дону, Кубані, частково в Таганрозьку затоку перед гирлом Дону. Нерест відбувається з початку травня до початку липня. Статевої зрілості досягає в два роки, рідше в однорічному віці. Риба, що віднерестилася, скачується в пониззя Дону, в Таганрозьку затоку.
Рибець Рід риб родини коропових. Довжина 25-30 см, іноді до 50 см, вага 300-800 г, іноді до 3 кг. У роді один вид, представлений кількома підвидами. У басейнах Чорного й Азовського морів живуть підвиди: азозово-чорноморський, малий, дніпровий, лобач — прохідні чи напівпрохідні види, що для розмноження заходять у річки; ікру відкладають у квітні-липні. Живляться донними безхребетними. Мають важливе промислове значення.
Сарган Риба сімейства сарганових. Довжина тіла до 90 см, важить до 1 кг. Поширений в помірно теплих водах біля берегів Європи і Північної Африки, зустрічається в Балтійському, Північному, Середземному, Чорному і Азовському морях. Зграєва хижа риба. Харчується в основному дрібною рибою. Нерест в прибережній смузі. Ікринки забезпечені клейкими нитками для прикріплення до водоростей і морської трави. Має місцеве промислове значення.
Сингіль Риба сімейства кефалі. Поширена біля берегів Західної Європи і Північно-західної Африки (від Англії і Норвегії до Марокко), а також в Середземному, Чорному і Азовському морях; акліматизована в Каспійському м. Довжина 20—40 см, іноді до 52 см. Швидка зграєва риба, що виплигує з води при переляку. Зимує в морі, нагулюється біля берегів, заходить в лагуни і гирла річок. Харчується детритом і обростаннями. Нерест восени у відкритому морі; ікра плавуча. Цінна промислова риба.
Ставрида Рід риб родини ставридових. Морські пелагічні зграйні риби. Бічна лінія на всьому протязі має колючі щитки. Рід включає 10 видів. У Чорному морі живе чорноморська, утворюючи дві форми: дрібну (довжина до 20 см) і крупну ( довжиною до 55 см). Заходить в Азовське море. Пелагофіл. Нерест весняно-літній. Молодь часто тримається під куполами медуз. Об’єкт промислу.
Судак Риба з сімейства окуневих. Тіло сильно подовжене з довгою загостреною головою; спинних плавників два, щоки не покриті лускою, зуби на щелепах нерівномірної величини і особливо відрізняються величиною по два кликовидних зуби у верхній і нижній щелепі. Колір зеленувато-сірий, на череві і нижній частині боків біло-сріблястий, на боках з буро-сірими плямами, які утворюють часто 8-10 поперечних смуг. Найкрупніша з наших окуневих риб і може досягати довжини до 60-70 см (до130 см). і вага до 2-4 (до 20 кг) В найбільших кількостях тримається в солонуватих ділянках Каспійських і Азовських морів і гирлах впадаючих сюди річок. Дуже цінна промислова риба.
Тараня Підвид звичайної плітки. Довжина до 50 см (звично менше), маса до 1 кг. Напівпрохідна зграєва риба. Мешкає в опріснених ділянках Чорного і Азовського морів. На нерест і на зимівлю йде в пониззя річок. Статева зрілість на 4-у році життя. Нерест з кінця березня по травень. Клейку ікру відкладає на рослини. Плодючість 6—200 тис. ікринок. Після нересту скачується в морі, де харчується молюсками і ракоподібними. Об'єкт промислу.
Тюлька Дрібна промислова морська риба сімейства оселедцеві. Довжина тіла до 9 см, маса до 10 р. Статевої зрілості досягають, коли зростають до п'яти сантиметрів, живуть до 4—5 років. Харчуються дрібним зоопланктоном. Живуть в основному в Азовському і в північній, більш опрісненій частині Чорного моря. Нереститься головним чином в травні, а в Чорному морі і його лиманах переважно в квітні — червні. Має велике промислове значення.
Хамса Загальна назва чорноморського і азовського підвидів європейського анчоуса. Чорноморська хамса: довжина до 13—15 см, постійно мешкає в Чорному морі, влітку розсіяна у верхніх шарах води по його акваторії, взимку — на глибині до 70—80 м. Зимує біля берегів Грузії і Південного Криму. Азовська хамса: довжина до 10—14 см, проводить в Азовському морі тільки літо, зимує в Чорному морі. Найчисленніша риба Чорного моря, основний об'єкт живлення скумбрії, пеламіди, білуги, дельфінів, морських птахів. Живе 3—4 роки. Статевозрілості досягає на 2-у році. Нерест протягом теплого сезону, порційний, плодючість 20—25 тис. ікринок. Важливий об'єкт промислу.
Чехоня Риба сімейства коропових. Довжина до 50 см, маса звично 500—600 г, іноді до 2 кг, тіло подовжене, стисле з боків. На череві кіль. Бічна лінія звивиста. У басейні Балтійського, Чорного, Каспійського, Азовського і Аральського морів, а також в озерах, водосховищах, як в прісних, так і в солонуватих водах. Напівпрохідні і житлові форми. Зимує в річках. Пелагічна зграєва риба. Статева зрілість в 3—5 років. Нерест в травні — червні. Плодючість близько 30—45 тис. ікринок. Харчується безхребетними і дрібною рибою. Важливий об'єкт промислу.
 
interomanДата: Понедельник, 07.07.2014, 16:51 | Сообщение # 5
Группа: Удаленные





пеленгас возле керчи неплохо клюет
 
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка в Крыму » Морская рыбалка в Крыму (Специальное предложение отеля MAR LE MAR)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:





Морская рыбалка в Крыму - Рыбалка - 19.05.2024
Форумы про рыбалку. Рыбалка в Украине.

ukr-Turizm Яндекс.Метрика
Рыбалка в Украине, форум о рыбалке.
>