Запрет на вылов рыбы в Одесской области - РыбалкаВоскресенье, 19.05.2024, 18:27

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Запрет на вылов рыбы в Одесской области - Рыбалка | Регистрация | Вход
форум о рыбалке
[ Новые сообщения · Участники · Форум Рыбалка · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка в Одесской области » Запрет на вылов рыбы в Одесской области (Одесская область - запрет)
Запрет на вылов рыбы в Одесской области
ukr-turizmДата: Суббота, 12.05.2012, 08:58 | Сообщение # 1
Группа: Удаленные





Запрет на ловлю рыбы в Одесской области
 
ukr-turizmДата: Суббота, 12.05.2012, 09:03 | Сообщение # 2
Группа: Удаленные





Наказом управління «Західно-Чорноморська держрибоохорона» від 23 березня 2012 року №32 на підставі Правил промислового рибальства в басейні Чорного моря, Правил любительського та спортивного рибальства а також згідно з рекомендаціями Одеського Центру ПівденНІРО від 20.03.2012 № 52/3, з урахуванням гідрометеорологічних умов поточного року та у зв’язку з початком нересту риби у внутрішніх водних об'єктах Одеської області встановлено державну заборону з 01 квітня по 30 червня 2012 року на промисловий та любительський лов риби у внутрішніх водних об'єктах Одеської області, не перерахованих в пунктах 10 та 11 Правил промислового рибальства в басейні Чорного моря, п. 4.14.1. Правила любительського та спортивного рибальства.
 
ukr-turizmДата: Суббота, 12.05.2012, 09:06 | Сообщение # 3
Группа: Удаленные





ЗАБОРОНА НА ПРОМИСЛОВИЙ ТА ЛЮБИТЕЛЬСЬКИЙ ЛОВ РИБИ У ЗВ'ЯЗКУ З НЕРЕСТОМ РИБИ НА РИБОГОСПОДАРСЬКИХ ВОДОЙМАХ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Наказом управління «Західно-Чорноморська держрибоохорона» від 06 квітня 2012 року №34 на підставі Закону України «Про тваринний світ», Правил промислового рибальства в басейні Чорного моря, Правил любительського та спортивного рибальства, біологічних обґрунтувань іхтіологічних служб територіальних відділів управління, а також з метою створення оптимальних умов відтворення водних біоресурсів, враховуючи гідрометеорологічні умови та стан плідників, за узгодженням з Одеським Центром ПівденНІРО встановлено державну заборону у зв’язку з відтворенням водних біоресурсів на підконтрольних водоймах в наступні терміни:
По Дністровським водоймах:
 в р. Дністер з рукавом Турунчук – з 25 квітня по 15 червня,
 в Дністровському лимані з плавнями, що прилягають до нього – 25 квітня по 10 серпня,
 в за плавневих озерах – з 25 квітня по 15 червня,
(заборона не розповсюджується на спеціалізований промисел оселедця)
 в Кучурганському водосховищі – з 15 квітня по 15 червня,
 в Шаболатському лимані – з 25 квітня по 25 червня відносно срібного карася, що мігрує з Дністровського лиману.
По Дунайських водоймах:
 у придунайських озерах та лимані Сасик – з 25 квітня по 25 червня,
 в Стенсівсько-Жебріянських плавнях – з 25 квітня по 25 червня,
По причорноморських лиманах:
 в Хаджибейському лимані – з 15 квітня по 15 червня,
 в Сухому лимані – з 1 травня по 15 червня.
Встановити державну заборону на спеціалізований лов оселедця у зв’язку з початком його нерестового ходу у р. Дунай в наступні терміни:
 на ділянці р. Дунай від Чорного моря (включаючи п’яти кілометрову зону вглиб моря) до Сулинського гирла п’ятиденну заборону – з 14 квітня по 18 квітня включно;
 на дільниці р. Дунай від Сулинського гирла вгору річкою в межах Одеської області двадцятиденну заборону – з 16 квітня по 5 травня включно.
 
ukr-turizmДата: Суббота, 12.05.2012, 09:18 | Сообщение # 4
Группа: Удаленные





ЗАБОРОНА НА ПРОМИСЛОВИЙ ТА ЛЮБИТЕЛЬСЬКИЙ ЛОВ БИЧКІВ НА ПЕРІОД ЇХ НЕРЕСТУ У ПІВНІЧНО-ЗАХІДНІЙ ЧАСТИНІ ЧОРНОГО МОРЯ ТА ПРИЧОРНОМОРСЬКИХ ЛИМАНАХ

Наказом управління «Західно-Чорноморська держрибоохорона» від 25 квітня 2012 року №49 на підставі Закону України «Про тваринний світ», Правил промислового рибальства в басейні Чорного моря, Правил любительського та спортивного рибальства, біологічних обґрунтувань іхтіологічних служб територіальних відділів управління, а також з метою створення оптимальних умов відтворення бичків, враховуючи гідрометеорологічні умови та стан плідників бичків, за рекомендаціями Одеського Центру ПівденНІРО.
Встановлено державну заборону на промисловий та любительський лов бичків на період їх нересту у північно-західній частині Чорного моря та причорноморських лиманах – Дністровському, Тилігульському, Шаболатському, Григор’євському, Сухому, Дофинівському та Тузловській групі лиманів - з 1 травня по 15 червня включно.
 
ukr-turizmДата: Суббота, 12.05.2012, 09:20 | Сообщение # 5
Группа: Удаленные





Наказом управління "Західно-Чорноморська держрибоохорона" від 11.05.2012 р. №56 встановленно умови любительського рибальства на праві загального використання водних живих ресурсів на ділянках водойм, закріплених за громадськими об’єднаннями мисливців та рибалок Одеської області на період державної заборони у 2012 році.

1. Дозволити у період державної заборони - з 15 травня 2012 року та до закінчення встановлених термінів державної заборони - любительський лов риби у порядку загального використання водних живих ресурсів (на безоплатні основі) виключно на ділянках, закріплених за громадськими організаціями з урахуванням обмежень, встановлених безпосередньо громадськими об’єднаннями стосовно добового відвідування:
- Громадська організація «Військове-мисливське товариство «Південь» - на р. Турунчук:
- від порома с. Троїцьке - 2 км вниз за течією (ділянка № 19);
- від с. Яски - 2 км вниз за течією (ділянка № 20);
- Яське мисливське хазяйство, оз. Криве.
- Біляївська районна рада УМТР:
на р. Турунчук:
- від старої рятувальної станції по 500 м вверх та вниз за течією;
на р. Дністер виключно з плавзасобів (за винятком лову з берега):
- від 47 км автотраси Одеса-Рені до Стрілки.

- Овідіопольська районна рада УМТР - на Дністровському лимані:
- ділянка в м. Овідіополь – від пасажирського причалу в сторону с. Роксолани 1,5 км по берегу и на 1,0 км вглиб водойми.

- Білгород-Дністровська районна рада УТМР- на Дністровському лимані - м. Б-Дністровський (ділянка № 40).

- Одеська міська рада УТМР - на Тилігульському лимані - від рибоприймального пункту с. Кошари до Любопольської коси й на 1,0 км углиб лиману (ділянка № 56).

2. Безоплатний лов на вказаних ділянках дозволити:
- пільговій категорії громадян (інвалідам І та ІІ груп, учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС І та ІІ категорій);
- дітям до 16 років;
- членам громадських об’єднань мисливців та рибалок.
Любительський лов вказаним категоріям громадян дозволяється за наявності відповідного посвідчення (крім дітей).

3. Визначити граничну кількість відвідувань та кількість човнів на день на кожній з зазначених ділянок, відповідно до обмежень, які встановлені товариствами мисливців та рибалок:
- ділянка № 40 - на Дністровському лимані (Б-Дністровська райрада УТМР) - 50 відвідувань, не більше 10 човнів;
- ділянка № 56 - на Тилігульському лимані (Одеська міська райрада УТМР) - 60 відвідувань, не більше 15 човнів.
- - на р. Турунчук - від порома с. Троїцьке - 2 км вниз за течією (ділянка №19) (ГО «ВМТ «Південь») - 15 відвідувань, не більше 5 човнів;
- на р. Турунчук - від с. Яски - 2 км вниз за течією (ділянка № 20) (ГО «ВМТ «Південь») - 15 відвіувань, не більше 5 човнів;
- - на р. Турунчук - Яське мисливське хазяйство, оз. Криве (ГО «ВМТ «Південь») - 15 відвідувань, не більше 5 човнів;
- на р. Турунчук - старої рятувальної станції по 500 м вверх та вниз за течією (Біляївська райрада УМТР) - 50 відвідувань, не більше 25 човнів;
- на р. Дністер - виключно з плавзасобів від 47 км автотраси Одеса-Рені до Стрілки (Біляївська райрада УМТР) - 70 відвідувань, не більше 25 човнів;
- ділянка в м. Овідіополь – від пасажирського причалу в сторону с. Роксолани 1,5 км по берегу и на 1,0 км вглиб водойми (Овідіопольською райрада УМТР) - 20 відвідувань, не більше 10 човнів.

4. Встановити норму вилову на 1 особу за один світовий день - 5,0 кг.

5. Дозволити застосування любительських знарядь лову згідно до діючих Правил любительського і спортивного рибальства - однієї поплавкової або донної вудки із одним гачком і спінінгом з берега та човнів на 1 особу.
 
rybalkaДата: Воскресенье, 24.03.2013, 11:54 | Сообщение # 6
Группа: Удаленные





Наказом начальника управління «Західно-Чорноморська рибоохорона» на підставі Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів, «Про тваринний світ», Правил промислового рибальства в басейні Чорного моря, а також згідно з погодженням Одеського центру ПівденНІРО встановлена державна заборона, у зв’язку з нерестовим ходом осетрових видів риб в р. Дунай в межах Одеської області з 16 березня по 15 квітня 2013 року.
 
AdminДата: Вторник, 20.08.2013, 11:03 | Сообщение # 7
Группа: Удаленные





Наказом управління «Західно-Чорноморська рибоохорона», для створення оптимальних умов для відтворення азово-чорноморських кефалей, на підставі Законів України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», «Про тваринний світ», Правил промислового рибальства в басейні Чорного моря, Правил любительського та спортивного рибальства, а також рекомендації Одеського центру ПівденНІРО встановлена державна заборона на промисловий та любительський лов азово-чорноморських кефалей.

Заборона діє на період її нересту у північно-західній частині Чорного моря, Причорноморських лиманах - Дністровському, Тилігульському, Шаболатському, Григор’євському, Сухому, Дофинівському та Тузловській групі лиманів - з 20 серпня по 10 вересня 2013 року.
 
ukr-turizmДата: Пятница, 28.03.2014, 15:39 | Сообщение # 8
Группа: Удаленные





Запрет Одесская область рыбалка 2014

Управлінням "Західно - Чорноморська рибоохорона" наказом від 24.03.2014 №114, за погодженням з Одеським Центром ПівденНІРО, встановлено з 1 квітня по 30 червня 2014 року заборону на промисловий та любительський лов риби у внутрішніх водних об'єктах Одеської області, а саме на: р. Південний Буг в межах Одеської області, ріки Кодима, Тилігул, Великий та Малий Куяльник, Барабой, інші малі ріки Одеської області з їх придатковими системами (крім водних об'єктів наданих в користування для цілей аквакультури відповідно до вимог чинного законодавства).
Порушники будуть притягнуті до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства.
 
ukr-turizmДата: Пятница, 28.03.2014, 15:43 | Сообщение # 9
Группа: Удаленные





Запрет на ловлю вылов рыбы в Одесской области. Одесса 2014
Прикрепления: 4169368.jpg (750.9 Kb)
 
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка в Одесской области » Запрет на вылов рыбы в Одесской области (Одесская область - запрет)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:





Запрет на вылов рыбы в Одесской области - Рыбалка - 19.05.2024
Форумы про рыбалку. Рыбалка в Украине.

ukr-Turizm Яндекс.Метрика
Рыбалка в Украине, форум о рыбалке.
>