Запрет на ловлю рыбы в Черкасской области - РыбалкаВторник, 07.05.2024, 21:51

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Запрет на ловлю рыбы в Черкасской области - Рыбалка | Регистрация | Вход
форум о рыбалке
[ Новые сообщения · Участники · Форум Рыбалка · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Рыбалка » форум о рыбалке » рыбалка в Черкасской области » Запрет на ловлю рыбы в Черкасской области (Запрет на вылов рыбы. Черкассы)
Запрет на ловлю рыбы в Черкасской области
ukr-turizmДата: Четверг, 27.03.2014, 19:27 | Сообщение # 1
Группа: Удаленные





Запрет на вылов рыбы. Черкассы






Прикрепления: 8768382.jpg (226.3 Kb) · 7127233.jpg (321.4 Kb) · 6894305.jpg (261.0 Kb) · 7302738.jpg (107.1 Kb)
 
ukr-turizmДата: Пятница, 27.03.2015, 20:22 | Сообщение # 2
Группа: Удаленные





Запрет на вылов рыбы в Черкасской области 2015

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ (ДЕРЖРИБАГЕНТСТВО) УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ (ЧЕРКАСИРИБООХОРОНА)

НАКАЗ

16 березня 2015 року м. Черкаси № 15

Про встановлення весняно-літньої заборони

на лов риби, інших водних біоресурсів

у рибогосподарських водоймах Черкаської області у 2015 році



Відповідно до статті 38 Закону України «Про тваринний світ» та статті 10 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», пунктів 3.14, 3.15, 4.4, 4.5, 5.3 Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 15.02.1999 № 19, п. 8.3. Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України, затверджені наказом Держкомрибгоспу України №33 від 18.03.1999, з метою забезпечення охорони та збереження в належному стані середовища перебування, шляхів міграції і місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах у межах Черкаської області в 2015 році, НАКАЗУЮ:

Встановити терміни заборони на лов (добування) риби у весняно-літній період природного відтворення (нересту) в 2015 році на водоймах в межах Черкаської області:
на Кременчуцькому водосховищі з 01 квітня по 10 червня; на Канівському водосховищі з 01 квітня по 10 червня; в корінних водах – з 01 квітня по 21 травня; в придаткових – з 01 квітня по 30 червня.

Оголосити нерестовищами ділянки Канівського та Кременчуцького водосховищ згідно з додатком 1.
Заборонити в період нересту риби проведення будівельних, днопоглиблювальних робіт, видобування піску і гравію, прокладання кабелів,трубопроводів та інших комунікацій, а також будь-яких робіт на водних об’єктах та їх прибережних захисних смугах в межах Черкаської області.
На період нересту риби в місцях, які оголошені нерестовищами, заборонити пересування всіх плавучих засобів, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсiв.
Встановити терміни заборони на лов (добування) раків у водоймах, в межах Черкаської області в 2015 році з 1 квітня по 30 червня і з 25 серпня по 30 вересня.
Дозволити любительський лов водних біоресурсів на період весняно-літньої заборони з берега однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком i спiнiнгом з берега на ділянках згідно з додатком 2.
Заступнику начальника відділу охорони водних біоресурсів Василенку В.С. забезпечити належний контроль за охороною риби та інших водних біоресурсів в період нересту.
Начальнику відділу іхтіології та регулювання рибальства Олексійчук А.О. спільно з науково-дослідними установами та рибогосподарськими підприємствами забезпечити спостереження за ходом нересту риби.
Начальнику відділу транспорту, флоту та матеріально-технічного забезпечення Єжелому В.М. забезпечити перевірку наявної матеріально-технічної бази (автомобільного та водного транспорту), провести перевірку засобів рятування та обладнання плавзасобів.
Головному спеціалісту з охорони праці Федько Р.А. провести відповідні інструктажі з охорони праці.
Першому заступнику начальника Миронінку А.І. забезпечити доведення через засоби масової інформації до населення та зацікавлених підприємств, установ та організацій, а також Черкаську обласну державну адміністрацію про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах в межах Черкаської області.
Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
Начальник Д.Ю.Дядик

Додаток 2

до наказу Черкасирибоохорони

16.03.2015 року № 15




ПЕРЕЛІК

ділянок, що відводяться для спортивного і любительського лову риби в період весняно-літньої заборони 2015 року

на Кременчуцькому водосховищі



Черкаська область
м. Канів, Канівський район
- дренажний канал в районі дрібнооптової бази, від літнього танцмайданчика вниз за течією до пристані «Тарасова Гора»; - від нижньої межі о. «Заповідник» до пристані «Пекарі»; - від риббригади с. Келеберда до пристані «Прохорівка»;

м. Черкаси, Черкаський район

- від риббригади с. Сокирне вгору проти течії до початку територій баз відпочинку; - від Тубільської пристані до початку рибдільниці СФГ »Осіпов і Ко»; - дренажний канал мікрорайону «Дахнівка» по всій його довжині, за винятком режимної 500-метрової зони насосної станції; - від Дахнівського човнового причалу до верхньої межі річкового порту, за винятком охоронної зони залізничного мосту; - від нижньої межі річкового порту до кінця території дачного кооперативу «Дніпро» (с.Ч.Слобода) за винятком режимної 500-метрової зони насосної станції ВАТ «Азот»; - р-н с. Сагунівка (від риббригади ТОВ «Прелесть» вниз за течією вздовж берегової лінії до риббригади ТОВ «СаПтрін-2005»).

Чигиринський район

- від нижньої межі риббригади с. Боровиця до будівельного майданчика Чигиринської ПГС с. Вітово, за винятком режимних 500-метрових зон насосних станцій та риб дільниць.

Золотоніський район

- від автомобільного мосту на с. Матвіївка по р. Супой вниз за течією до лісового масиву; - від Коробівської бази УТМР до першої бази відпочинку с. Коробівка; – від урочища «Млин» с. Коробівка вздовж берега Комарівських дач. - дренажний канал від с. Чапаєвка по всій довжині за винятком режимної 500 метрової зони Чехівської насосної станції; - від початку заплави з боку р. Дніпро до 500-м зони насосної станції с. Чехівка;

Чорнобаївський район

- в районі села Придніпровське від узвозу «Камінний» до гори «Острюха». - від риббригади СТОВ «Дніпро» вниз по течії до риббригади ПСРП «Рибартіль» с. Тимченки межах дамби насосної станції з боку водоймища); - від 500-метрової зони Вереміївської насосної станції вниз за течією до межі Сулинського заказника.

Корсунь-Шевченківський район

- на річці Рось від 500-метрової зони верхнього б’єфу Корсунь- Шевченківської ГЕС до 500 -метрової зони нижнього б’єфу Стеблівської ГЕС.

на Канівському водосховищі

- по правій стороні Канівського водосховища від с. Трахтемирів до забороненої зони Канівської ГЕС.



Заступник начальника відділу

охорони водних біоресурсів В.С. Василенко

Додаток 1

до наказу Черкасирибоохорони

16.03.2015 року № 15



ПЕРЕЛІК
ділянок на Кременчуцькому водосховищі на території Черкаської області,
які являються нерестовищами риби
ВЕРХНЯ ЧАСТИНА ВОДОСХОВИЩА
1. Мілководдя в нижньому б’єфі Канівської ГЕС; 2. Мілководдя острова «Просеред»;

Заплави нижньої частини річки Рось;
Заплави острова «Плавучий»;
Мілководдя в районі с.Сушки – с. Дмитрівка
Озеро «Осове» з заплавами;
Урочища «Глусець», «Станове», «Жовте», «Гадючка» та гирло річки Вільшанка;
Остров Марченка з заплавами;
Мілководдя в районі с. Дмитрівка – с. Домантове;
Остров Аврумів з заплавами;
Мілководдя в районі с. Коробівка;
Мілководдя в районі с. Сокирне – м. Черкаси (м-н «Дахнівка»);
Мілководдя в районі с. Кедина Гора – с. Чапаєвка.
СЕРЕДНЯ ЧАСТИНА ВОДОСХОВИЩА
Затока в районі с. Чапаєвка між брегом та а/д «Черкаси-Чапаєвка»;
Остров «Мурашки»;
Урочище «Качатник»;
Урочища «Шовковички», «Леськівська канава»;
Урочища «Грицькова балка», «Фокина канава», «Бадовського»;
Урочища «Копійки», «Буші», «Очеретяне», канал ГНС с. Худяки;
Остров «Вереміївський»;
Острови «Жовнінські».
 
voderatorДата: Среда, 23.03.2016, 17:49 | Сообщение # 3
Лейтенант
Группа: Модераторы
Сообщений: 40
Статус: Offline
Запрет на рыбалку в Черкасской области 2016

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

(ДЕРЖРИБАГЕНТСТВО)

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

(ЧЕРКАСИРИБООХОРОНА)

НАКАЗ

«17» березня 2016 року м. Черкаси № 22



Про встановлення весняно-літньої

заборони на лов риби, інших водних

біоресурсів у рибогосподарських водоймах

Черкаської області у 2016 році



Відповідно до статті 38 Закону України «Про тваринний світ» та статті 10 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», пунктів 3.14, 3.15, 4.4, 4.5, 5.3 Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 15.02.1999 № 19, п. 8.3. Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України, затверджені наказом Держкомрибгоспу України № 33 від 18.03.1999, наказу Державного агентства рибного господарства України від 12.03.2016 № 68 з метою забезпечення охорони та збереження в належному стані середовища перебування, шляхів міграції і місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах у межах Черкаської області в 2016 році



НАКАЗУЮ:



Встановити терміни заборони на лов (добування) риби у весняно-літній період природного відтворення (нересту) в 2016 році на водоймах в межах Черкаської області:
на Кременчуцькому водосховищі з 01 квітня по 09 червня;

в корінних водах – з 01 квітня по 20 травня;

в придаткових – з 01 квітня по 30 червня.

2. Оголосити нерестовищами ділянки Кременчуцького водосховища згідно з додатком 1.

3. Заборонити в період нересту риби проведення будівельних, днопоглиблювальних робіт, видобування піску і гравію, прокладання кабелів,трубопроводів та інших комунікацій, а також будь-яких робіт на водних об’єктах та їх прибережних захисних смугах в межах Черкаської області.

4. На період нересту риби в місцях, які оголошені нерестовищами, заборонити пересування всіх плавучих засобів, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсiв.

5. Встановити терміни заборони на лов (добування) раків у водоймах, в межах Черкаської області в 2016 році з 1 квітня по 30 червня і з 25 серпня по 30 вересня.

6. Дозволити любительський лов водних біоресурсів на період весняно-літньої заборони з берега однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком i спiнiнгом з берега на ділянках згідно з додатком 2.

7. Начальнику відділу охорони водних біоресурсів Василенку В.С. забезпечити належний контроль за охороною риби та інших водних біоресурсів в період нересту.

8. Відповідальним за рибоохоронні дільниці державним інспекторам відділу охорони водних біооресурсів надавати інформацію про проходження нересту водних біоресурсів до відділу іхтіології та регулювання рибальства до 25 числа кожного місяця до кінця нересту.

9. Начальнику відділу транспорту, флоту та матеріально-технічного забезпечення Крайняк М.Ю. забезпечити перевірку наявної матеріально-технічної бази (автомобільного та водного транспорту), провести перевірку засобів рятування та обладнання плавзасобів.

10. Головному спеціалісту з охорони праці Федько Р.А. провести відповідні інструктажі з охорони праці.

11. Першому заступнику начальника Миронінку А.І. забезпечити доведення через засоби масової інформації до населення та зацікавлених підприємств, установ та організацій, а також Черкаську обласну державну адміністрацію про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах в межах Черкаської області.

12. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.



Голова комісії з ліквідації Д.О. Гаврилов







Додаток 1

до наказу Черкасирибоохорони

«___» ________20___року №__



ПЕРЕЛІК
ділянок на Кременчуцькому водосховищі на території Черкаської області, які являються нерестовищами риби
ВЕРХНЯ ЧАСТИНА ВОДОСХОВИЩА


1. Мілководдя в нижньому б’єфі Канівської ГЕС;

2. Мілководдя острова «Просеред»;

3. Заплави нижньої частини річки Рось;

4. Заплави острова «Плавучий»;

5. Мілководдя в районі с.Сушки – с. Дмитрівка;

6. Озеро «Осове» з заплавами;

7. Урочища «Глусець», «Станове», «Жовте», «Гадючка» та гирло річки Вільшанка;

8. Остров Марченка з заплавами;

9. Мілководдя в районі с. Дмитрівка – с. Домантове;

10. Остров Аврумів з заплавами;

11. Мілководдя в районі с. Коробівка;

12. Мілководдя в районі с. Сокирне – м. Черкаси (м-н «Дахнівка»);

13. Мілководдя в районі с. Кедина Гора – с. Чапаєвка.





СЕРЕДНЯ ЧАСТИНА ВОДОСХОВИЩА
Затока в районі с. Чапаєвка між брегом та а/д «Черкаси-Чапаєвка»;
Остров «Мурашки»;
Урочище «Качатник»;
Урочища «Шовковички», «Леськівська канава»;
Урочища «Грицькова балка», «Фокина канава», «Бадовського»;
Урочища «Копійки», «Буші», «Очеретяне», канал ГНС с. Худяки;
Остров «Вереміївський»;
Острови «Жовнінські».




Додаток 2

до наказу Черкасирибоохорони

«___» ________20___року №__




ПЕРЕЛІК

ділянок, що відводяться для спортивного і любительського лову риби в період весняно-літньої заборони 2015 року



на Кременчуцькому водосховищі

Черкаська область

м. Канів, Канівський район

- дренажний канал в районі дрібнооптової бази, від літнього танцмайданчика вниз за течією до пристані «Тарасова Гора»;

- від нижньої межі о. «Заповідник» до пристані «Пекарі»;

- від риббригади с. Келеберда до пристані «Прохорівка»;

м. Черкаси, Черкаський район

- від риббригади с. Сокирне вгору проти течії до початку територій баз відпочинку;

- від Тубільської пристані до початку рибдільниці СФГ »Осіпов і Ко»;

- дренажний канал мікрорайону «Дахнівка» по всій його довжині, за винятком режимної 500-метрової зони насосної станції;

- від Дахнівського човнового причалу до верхньої межі річкового порту, за винятком охоронної зони залізничного мосту;

- від нижньої межі річкового порту до кінця території дачного кооперативу «Дніпро» (с.Ч.Слобода) за винятком режимної 500-метрової зони насосної станції ВАТ «Азот»;

- р-н с. Сагунівка (від риббригади ТОВ «Прелесть» вниз за течією вздовж берегової лінії до риббригади ТОВ «СаПтрін-2005»).

Чигиринський район

- від нижньої межі риббригади с. Боровиця до будівельного майданчика Чигиринської ПГС с. Вітово, за винятком режимних 500-метрових зон насосних станцій та риб дільниць.

Золотоніський район

- від автомобільного мосту на с. Матвіївка по р. Супой вниз за течією до лісового масиву;

- від Коробівської бази УТМР до першої бази відпочинку с. Коробівка;

- від урочища «Млин» с. Коробівка вздовж берега Комарівських дач.

- дренажний канал від с. Чапаєвка по всій довжині за винятком режимної 500 метрової зони Чехівської насосної станції;

- від початку заплави з боку р. Дніпро до 500-м зони насосної станції с. Чехівка;

Чорнобаївський район

- в районі села Придніпровське від узвозу «Камінний» до гори «Острюха».

- від риббригади СТОВ «Дніпро» вниз по течії до риббригади ПСРП «Рибартіль» с. Тимченки межах дамби насосної станції з боку водоймища);

- від 500-метрової зони Вереміївської насосної станції вниз за течією до межі Сулинського заказника.

Корсунь-Шевченківський район

- на річці Рось від 500-метрової зони верхнього б’єфу Корсунь- Шевченківської ГЕС до 500 -метрової зони нижнього б’єфу Стеблівської ГЕС.

 
Рыбалка » форум о рыбалке » рыбалка в Черкасской области » Запрет на ловлю рыбы в Черкасской области (Запрет на вылов рыбы. Черкассы)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:





Запрет на ловлю рыбы в Черкасской области - Рыбалка - 07.05.2024
Форумы про рыбалку. Рыбалка в Украине.

ukr-Turizm Яндекс.Метрика
Рыбалка в Украине, форум о рыбалке.
>