Запрет на рыбалку в Полтавской области - РыбалкаВоскресенье, 19.05.2024, 19:08

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Запрет на рыбалку в Полтавской области - Рыбалка | Регистрация | Вход
форум о рыбалке
[ Новые сообщения · Участники · Форум Рыбалка · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Рыбалка » форум о рыбалке » Днепропетровская, Полтавская » Запрет на рыбалку в Полтавской области (запрет на ловлю рыбы в Полтавской области)
Запрет на рыбалку в Полтавской области
rybalkaДата: Пятница, 30.03.2012, 08:12 | Сообщение # 1
Группа: Удаленные





НАКАЗ № 17 вiд 19 березня 2012р.
Про встановлення весняно – літньої заборони на лов риби, інших водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об’єктах, підконтрольних ГУ Полтавадержрибоохорона у 2012 році.

З метою охорони природного відтворення водних біоресурсів під час нересту у рибогосподарських водних об’єктах підконтрольних ГУ Полтавадержрибоохорона , керуючись ст. 19, 20 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», постановою Кабінету Міністрів України від 28 вересня 1996 року № 1192 «Про затвердження Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства», п.п. 8.1.,8.2., 8.3. «Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об’єктах України», затверджених наказом Держкомрибгоспу від 18.03.1999 р. № 33, зареєстрованим в Мін’юсті 25 травня 1999р. за № 326/3619 та п.п. 3.14., 4.4., 4.14.3., 5.3 «Правил любительського і спортивного рибальства», затверджених наказом Держкомрибгоспу від 15.02.1999 р. № 19, зареєстрованим в Мін’юсті 28 квітня 1999 р. за № 269/3562,

НАКАЗУЮ:

1.Заборонити промислове та любительське рибальство, а також добування інших водних живих ресурсів на водних об`єктах області у такі строки:
-в Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах в межах підконтрольної території - з 1 квітня по 10 червня 2012 року;
-в усіх інших рибогосподарських водних об`єктах в межах підконтрольної території - з 1 квітня по 20 травня 2012 року.
2.Заборонити під час нересту проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано – ракушкової суміші, а також заборонити пересування будь – яких плавучих засобів (за винятком установлених судових ходів, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів і у випадках надзвичайної потреби ( шторм, туман, аварія і т.п. ), а також суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних живих ресурсів).
3.Проінформувати обласну держадміністрацію та оповістити через ЗМІ населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлені терміни весняно – літньої заборони на лов риби та інших водних живих ресурсів.
4.Розробити спільні заходи по охороні рибних запасів і водних живих ресурсів з відповідними держуправліннями екоресурсів, управліннями МВС і та іншими зацікавленими службами.
5.Затвердити перелік нерестовищ по Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах і малих річках, на яких спортивний і любительський лов риби в період нересту заборонений.
6.Дозволити спортивний і любительський лов риби в період нересту на Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах і малих річках однією поплавковою вудкою з одним гачком, спінінгом з блешнею тільки з берега в межах населених пунктів, за винятком місць масового нересту риби, згідно Переліку нерестовищ по Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах і малих річках, на яких спортивний і любительський лов риби в період нересту заборонений.
7.Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова комісії по припиненню юридичної особи Полтавадержрибоохорона Л.В. Грива
 
ukr-turizmДата: Воскресенье, 23.03.2014, 11:28 | Сообщение # 2
Группа: Удаленные





Запрет в Полтавской области 2014

Про встановлення весняно – літньої заборони
на лов риби, інших водних біоресурсів
у рибогосподарських водних об’єктах,
підконтрольних Полтаварибоохороні у 2014 році

З метою забезпечення охорони та збереження в належному стані середовища перебування, шляхів міграції і місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах підконтрольних Полтаварибоохороні, відповідно до статті 10 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», пунктів 3.14, 3.15, 4.4, 4.14.3, 5.3 «Правил любительського і спортивного рибальства», затверджених наказом Держкомрибгоспу від 15.02.1999 р. № 19, зареєстрованим в Мін’юсті 28 квітня 1999 р. за № 269/3562,-

НАКАЗУЮ:

1. Встановити терміни заборони на лов (добування) риби у весняно-літній період природного відтворення (нересту) в 2014 році на підконтрольних управлінню водних об`єктах Полтавської області у такі строки:
- Дніпродзержинському водосховищі в межах підконтрольної території - з 1 квітня по 9 червня (включно);
- в усіх інших рибогосподарських водних об`єктах в межах підконтрольної території - з 1 квітня по 20 травня (включно).
2. Заборонити в період нересту риби проведення будівельних, днопоглиблювальні, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано – ракушкової суміші, прокладання кабелів, трубопроводів та інших комунікацій, а також будь-яких робіт на водних об’єктах та їх прибережних захисних смугах в межах підконтрольної Полтаварибоохорона території.
3. Оголосити нерестовищами ділянки зазначені в додатку до наказу.
4. На період нересту риби в місцях, які оголошені нерестовищами, заборонити пересування всіх плавучих засобів (за винятком установлених судових ходів, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів і у випадках надзвичайної потреби ( шторм, туман, аварія і т.п. ), крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів.
5. Дозволити любительський лов риби на період весняно-літньої заборони на лов (добування) водних біоресурсів на Дніпродзержинському водосховищі і малих річках однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з блешнею з берега в межах населених пунктів, за винятком місць нерестовищ, вказаних в додатку до цього наказу.
6. Відділу охорони водних біоресурсів:
- забезпечити належний контроль за охороною риби та інших водних біоресурсів в період нересту;
- розробити спільні заходи по охороні рибних запасів і водних біоресурсів з державною екологічною інспекцією, управліннями МВС та іншими зацікавленими службами.
7. Відділу іхтіології та регулювання рибальства:
- спільно з науково-дослідними установами забезпечити спостереження за ходом нересту риби;
- передавати до Головрибводу узагальнену інформацію про хід нересту 1 числа місяця наступного за звітним (в період нересту);
- проінформувати обласну держадміністрацію про встановлені терміни весняно – літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів.
8. Старшим рибоохороних дільниць (Пілюшенко С.В., Супрученко І.М., Сидоренко В.В., Чепурний В.І.):
- сповістити через ЗМІ населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлені терміни весняно – літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів.
9. З наказом ознайомити всіх інспекторів під особистий підпис.
10. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Начальник управління
Полтаварибоохорона О.В. Микитенко

Додаток до наказу
№ 20 від 12.03.2014р.


Перелік нерестовищ
на Дніпродзержинському водосховищі і малих річках,
на яких любительський лов риби
в період нересту заборонений

1. Власівська затока ( лівий берег) – від початку садівничого товариства “Будівник”, включаючи Самусіївські плавні до затоки Кагамлик. Від корінного берегу до форватера ( 600га).
2. Білецьківські плавні (правий берег) – від піонертабору “Чайка” вниз по течії до бувшого рибгоспу “Верхньодніпровець”. Від корінного берегу до о. “Зелений”, “Динька”, “Попівка” – ( 1400 га).
3. Внутрішні затоки о.Шаломай.
4. Івківські плавні ( лівий берег) – від входу в річище Контарево до виходу з річища в р.Псьол – ( 300га ).
5. Від гирла річки Псьол на південну закінченність о.Вовчок вверх до мосту – ( 100 га ).
6. Кам`яно – Потоцькі плавні (правий берег) – від човнової станції КВСЗ – 1 до риббригади № 2 рибгоспу “Вітеко” (на теперішній час база відпочинку «Маяк») – ( 400 га ).
7. Від вантажного річкового порту Комсомольськ ( лівий берег) до Тахтаївського кар`єру, включаючи Саловські, Келебердянські, Григоро – Бригадировські, Солошинські плавні – від корінного берегу до форватера - ( 3500 га ).
8. Чикалівські, Успенські плавні (правий берег) – від Чикалівського кар`єру до Дереївського кар`єру. Від корінного берегу до форватера – ( 4000 га ).
9. Гирло р.Ворскла (лівий берег) – від рибгоспу “Ворсклянське” до мосту біля с. Лучки – (1700 га ).
10. Ворсклянська заплава – плавні від с.Вільховатка до турбази “Жемчужина” (с.Радянське) вглиб водоймища до форватера, включаючи острова Вишняки, Орлянський – ( 6000 га ).
11.Від водозабору Редутського щебневого заводу, вздовж півострова Крячківський з внутрішніми затоками включно з заливом Барбара до пляжу м. Комсомольськ, загальною площею (130 га).

Примітка: в малих річках нерестовищами є всі в межень заплавні водойми річок Псьол, Ворскла в межах Полтавської області, р. Сула на підконтрольній Полтаварибоохороні території.

Начальник управління
Полтаварибоохорона О.В. Микитенко

Управління охорони, використання і відтворення
водних біоресурсів та регулювання рибальства
в Полтавській області
(Полтаварибоохорона, код ЄДРПОУ 34987803)

Н А К А З

13.03.14р. Кременчук № 25

Про визачення ділянки
для проведення любительського
і спортивного рибальства

Відповідно до ст. 16 і ст. 26 Закону України «Про тваринний світ», а також згідно п.п 3.4 та 4.4 Правил любительського і спортивного рибальства затверджених Наказом Державного комітету рибного господарства України від 15.02.99р, № 19,-


НАКАЗУЮ:

1. Затвердити ділянку акваторії на Дніпродзержинському водосховищі, визначену Полтаварибоохороною, відповідно біологічного обґрунтування, розробленого Інститутом рибного господарства НААНУ, для проведення любительського і спортивного рибальства на умовах загального користування.
2. Для подальшого використання в роботі ознайомити особовий склад Полтаварибоохорони, користувачів водних біоресурсів на підконтрольній території і оприлюднити вказаний перелік та наказ через засоби масової інформації.
2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Полтаварибоохорона Кривоноса А.М.

Начальник О.В. Микитенко

Додаток: 1.

ЗАТВЕРДЖЕНО:
Наказ Полтаварибоохорона

№ 25 від 13.03.14р.


Номер визначеної ділянки для загального використання Назва водойми та опис меж визначеної ділянки на умовах загального використання
1 Лівий берег Дніпродзержинського водосховища від причалу Шматківського гранкар’єру до причалу Тахтаївського гранкар’єру в глиб водосховища 500 м від берегової лінії на умовах загального користування для проведення спортивного і любительського рибальства.
Загальна площа ділянки 800 га.

Начальник О.В. Микитенко
 
ukr-turizmДата: Вторник, 25.03.2014, 15:39 | Сообщение # 3
Группа: Удаленные





СУЛИНСЬКИЙ БАСЕЙНОВИЙ ВІДДІЛ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ

ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА



Н А К А З



24 березня 2014 року с. Бугаївка № 12-ОД

Про встановлення весняно-літньої заборони

на лов водних біоресурсів у рибогосподарських

водних об’єктах, в зоні діяльності Сулинськрибоохорони

у 2014 році



Відповідно до статей 9, 10 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», з метою охорони природного відтворення водних біоресурсів під час нересту у рибогосподарських водних об’єктах, що знаходяться у зоні діяльності (контролю) Сулинського басейнового відділу охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства, керуючись статтею 19, 20 ЗУ «Про охорону навколишнього природного середовища», п. п. 8.1., 8.2., 8.3. Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об’єктах України, затверджених наказом Держкомрибгоспу від 18.03.1999 р. № 33, зареєстрованих в Мін’юсті 25 травня 1999 р. за № 326/3619 та п. п. 3.14., 3.15., 4.4., 4.13., 4.13.3., 4.14.3., 5.3 «Правил любительського і спортивного рибальства», затверджених наказом Держкомрибгоспу від 15.02.1999 р. № 19, зареєстрованим в Мін’юсті 28 квітня 1999 р. за № 269/3562, наказом Держрибагентства України від 14 березня 2014 року № 106, -

Н А К А З У Ю:

1. Заборонити любительське та промислове рибальство, а також добування інших водних біоресурсів на водних об’єктах Полтавської області у такі строки:

- Кременчуцькому водосховищі в межах підконтрольної Сулинськрибоохороні території (акваторія Кременчуцького водосховища в межах адміністративної території Полтавської області та на суходолі адміністративна територія Полтавської області від урізу води Кременчуцького водосховища до автомобільної траси «Київ-Кременчук» (до греблі м. Світловодськ) – з 1 квітня по 9 червня 2014 року включно;

- посилити рибоохоронну роботу на період нересту риби з 1 квітня по 9 червня 2014 року включно на акваторії Сулинської затоки із її 100 метровою прибережною захисною смугою, так як вказана територія відноситься до ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Сулинський» і НПП «Нижньосульський», які є об’єктами природно-заповідного фонду де любительське та промислове рибальство заборонене на протязі всього року. Відповідно до пункту 4.13. Правил любительського і спортивного рибальства (далі — Правила рибальства), затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України 15.02.99 № 19, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.04.99 за № 269/3562 забороняється лов риби, добування водних тварин протягом усього року: пункт 4.13.3. Внутрішні водойми: - в затоках: Сульській — від острова “Жовнинська круча" — село Мозоліївка вгору до гирла річки Сула; у річках: - Сула — на ділянці від гирла до села Бурімка правим берегом і до с. Горошино лівим берегом.

- в усіх інших рибогосподарських водних об’єктах в межах підконтрольної Сулинськрибоохороні території – з 1 квітня по 20 травня 2014 року.

2. Заборонити під час нересту проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано-ракушкової суміші, а також заборонити пересування будь-яких плавучих засобів (за винятком установлених судових ходів, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів і у випадках надзвичайної потреби (шторм, туман, аварія і т.п.), а також суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів).

3. Начальнику відділу охорони водних біоресурсів Дикому Ю.Г.:

- поінформувати Полтавську і Черкаську обласні держадміністрації та широко оповістити через ЗМІ населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлені терміни весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів і проведення двомісячника з їх охорони.

4. Систематично вести спостереження за нерестом та надсилати до Головрибводу станом на 1-е число кожного місяця інформацію про хід нересту.

5. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника начальника Сулинськрибоохорони Кулинич Оксану Анатоліївну.



Начальник Ю.Г. Антоненко
 
ukr-turizmДата: Пятница, 27.03.2015, 15:00 | Сообщение # 4
Группа: Удаленные





Запрет на рыбалку в Полтавской области в 2015 году здесь есть
 
rybalka_otdyhДата: Воскресенье, 20.03.2016, 11:38 | Сообщение # 5
Сержант
Группа: Модераторы
Сообщений: 32
Статус: Offline
Запрет на рыбалку в Полтавской области



 
kompДата: Пятница, 24.03.2017, 10:48 | Сообщение # 6
Сержант
Группа: Проверенные
Сообщений: 28
Статус: Offline
ДЕРЖРИБАГЕНТСТВО УКРАЇНИ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА
РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
(ПОЛТАВАРИБООХОРОНА)
39630, Полтавська обл., м. Кременчук, вул. Флотська, 4, тел./факс: (05366) 38291
Код ЄДРПОУ 34987803
НАКАЗ
&0- , м. Кременчук № $
Про встановлення весняно - літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах, підконтрольних Полтаварибоохороні у 2017 році
З метою забезпечення охорони та збереження в належному стані середовища перебування, шляхів міграції і місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах підконтрольних Полтаварибоохороні, відповідно до статті 10 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», пунктів 3.14, 3.15, 4.4, 4.14.3, 5.3 «Правил любительського і спортивного рибальства», затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 15.02.1999р. №19, п.11.1.4 «Правил промислового рибальства» затвердженого наказом Держкомрибгоспу України від 18.03.1999р. №33,
НАКАЗУЮ:
1. Встановити терміни заборони на лов (добування) риби у весняно - літній період природного відтворення (нересту) в 2017 році на підконтрольних управлінню водних об'єктах Полтавської і Кіровоградської областей у такі строки:
- Дніпродзержинському водосховищі в межах підконтрольної території - з 1 квітня по 9 червня (включно);
- у всіх інших рибогосподарських водних об'єктах в межах під контрольної території - з 1 квітня по 20 травня (включно), в придаткових системах річок з 1 квітня по 29 червня .
2. Заборонити в період нересту риби проведення будівельних, днопоглиблювальних, вибухових, сейсмологічних робіт, видобуток гравію та піщано - ракушкової суміші, прокладання кабелів, трубопроводів та інших комунікацій, а також будь - яких робіт на водних об'єктах та їх прибережних захисних смугах в межах підконтрольної Полтаварибоохороні території. 
3. Оголосити нерестовищами ділянки в додатку до наказу.
4. На період нересту риби в місцях, які оголошені нерестовищами, заборонити пересування всіх плавучих засобів (за винятком установлених судових ходів, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів і у випадках надзвичайної потреби (шторм, туман, аварія і т.п.), крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів.
5. Дозволити любительський лов риби на період весняно - літньої заборони на лов (добування) водних біоресурсів на Дніпродзержинському водосховищі і малих річках однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з блешнею з берега в межах населених пунктів, за винятком місць нерестовищ, вказаних в додатку до цього наказу.
6. Відділу охорони водних біоресурсів:
- забезпечити належний контроль за охороною риби та інших водних біоресурсів в період нересту;
- розробити спільні заходи по охороні рибних запасів і водних біоресурсів з державною екологічною інспекцією, Національною Поліцією України ГУ НП в Полтавській та Кіровоградській області та іншими зацікавленими службами.
7. Відділу іхтіології та регулювання рибальства:
- спільно з науково-дослідними установами забезпечити спостереження за ходом нересту риби;
- передавати до Держрибагентства узагальнену інформацію про хід нересту першого числа місяця наступного за звітним (в період нересту);
- проінформувати Полтавську і Кіровоградську обласні держадміністрації про встановлення термінів весняно - літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів.
8. Старшим інспекторам рибоохоронних дільниць:
- сповістити ЗМІ, населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановленні терміни весняно - літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів.
9. З наказом ознайомити всіх інспекторів під особистий підпис.
10. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
О.А. Кулинич
Голова комісії з ліквідації


Полтаварибоохорони 
Додаток 1
до наказу Полтаварибо.охорони від
Перелік нерестовищ на Дніпродзержинському водосховищ і малих річках, на яких любительський лов риби в період нересту заборонений
1. Власівська затока (лівий берег) - від початку садівничого товариства «Будівник», включаючи Самусіївські плавні до затоки Кагамлик. Від корінного берега до форватера (600га).
2. Білецківські плавні(правий берег)- від дитячого табору «Чайка» вниз по течії до причалу бувшого рибгоспу «Верхньодніпровець». Від корінного берегу до островів «Зелений», «Динька», «Попівка» - (1400 га).
3. Внутрішні затоки о. Шаломай.
4. Івківські плавні (лівий берег) - від входу в річище Контарево до виходу з річища в р. Псьол - (300га).
5. Від гирла річки Псьол на південну закінченість о. Вовчок вверх до мосту - (100 га).
6. Кам'яно - Потоцькі плавні (правий берег) - від човнової станції КВСЗ- 1 до риб бригади № 2 рибгоспу «Вітеко» (на теперішній час база відпочинку «Маяк») - (400га).
7. Від вантажного річкового порту Комсомольськ (лівий берег) до Тахтаївського кар'єру, включаючи Саловські, Келебердянські, Григоро-Бригадировські, Солошинські плавні - від корінного берегу до форватера - (4000га)
8. Чикалівські, Успенські плавні (правий берег) - від Чикалівського кар'єру до Дереївського кар'єру. Від корінного берегу до форватера - (400 га).
9. Гирло р. Ворскла (лівий берег) - від рибгоспу «Ворсклянське» до мосту біля с. Лучки-(1700 га).
10. Ворсклянська заплава - плавні від с. Вільховатка до турбази «Жемчужина» (с. Радянське) вглиб водоймища до форватера, включаючи острова Вишняки, Орлянський - (6000 га).
11. Від водозабору Редутського щебеневого заводу, вздовж півострова Крячківський з внутрішніми затоками включно з затокою Барбара до пляжу м. Горішні Плавні (м. Комсомольськ), загальною площею (130 га).
Примітка: в малих річках нерестовищами є всі в межень заплавні водойми річок Псьол, Ворскла в межах Полтавської області, р.Сула на підконтрольній території Полтаварибоохорони.
 
Рыбалка » форум о рыбалке » Днепропетровская, Полтавская » Запрет на рыбалку в Полтавской области (запрет на ловлю рыбы в Полтавской области)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:





Запрет на рыбалку в Полтавской области - Рыбалка - 19.05.2024
Форумы про рыбалку. Рыбалка в Украине.

ukr-Turizm Яндекс.Метрика
Рыбалка в Украине, форум о рыбалке.
>