Запрет в Кировоградской области - РыбалкаСреда, 08.05.2024, 01:19

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Запрет в Кировоградской области - Рыбалка | Регистрация | Вход
форум о рыбалке
[ Новые сообщения · Участники · Форум Рыбалка · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка в Кировоградской области » Запрет в Кировоградской области (запрет на ловлю рыбы)
Запрет в Кировоградской области
rybalkaДата: Пятница, 30.03.2012, 07:25 | Сообщение # 1
Группа: Удаленные





(КІРОВОГРАДДЕРЖРИБООХОРОНА)
Україна 25006 м.Кіровоград вул.Леніна , 64 тел/факс 8(0522) 22-77-42
E-mail:_kirfihohor@ukr.net.

Н А К АЗ

20 березня 2012 року № 27
м. Кіровоград

Про встановлення весняно – літньої
заборони на лов риби, інших водних
живих ресурсів у рибогосподарських
водоймах Кіровоградської області
у 2012 році

З метою охорони природного відтворення водних біоресурсів під час нересту у рибогосподарських водних об'єктах підконтрольних Кіровограддержрибоохороні, керуючись ст.19, 20 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", постановою Кабінету Міністрів України від 28 вересня 1996 року №1192 "Про затвердження Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства", п.п. 8.1.,8.2.,8.3 "Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об'єктах України", затверджених наказом Держкомрибгоспу від 18.03.1999р.№33 зареєстрованим в Мін'юсті 25 травня 1999р. за №326/3619 та п.п.3.14.,4.4.,4.14.3.,5.3 "Правил любительського і спортивного рибальства", затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України № 19 від 15.02.99р., зареєстрованих Мін'юстом України 28.04.99р. за № 269/3562,

НАКАЗУЮ:

1. Заборонити промислове та любительське і спортивне рибальство, а також добування інших водних живих ресурсів на період нересту риби і розмноження інших водних живих ресурсів на рибогосподарських водних об'єктах Кіровоградської області, у такі строки:
- на Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах, - з 1 квітня до 10 червня;
- в усіх інших річках та їх кореневих водах - з 1 квітня по 20 травня 2012 року, а в придаткових - з 1 квітня по 30 червня 2012 року.
2. Заборонити під час весняно-літнього нерестового періоду проведення у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові та сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано - ракушкової суміші, а також пересування будь-яких плав засобів( за винятком установлених судових ходів, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів і у випадках надзвичайної потреби (шторм, туман, аварія і т.п.) а також суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних живих ресурсів).
3.Поінформувати обласну держадміністрацію та оповістити через ЗМІ населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлені терміни весняно – літньої заборони на лов риби та інших водних живих ресурсів.
4.Розробити спільні заходи по охороні рибних запасів і водних живих ресурсів з відповідними держуправліннями екоресурсів, управліннями МВС та іншими зацікавленими службами.
5. Затвердити перелік нерестовищ по Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах (додається).
6.Дозволити спортивний і любительський лов риби в період нересту на Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах і малих річках однією поплавковою вудкою з одним гачком, спінінгом з блешнею тільки з берега в межах населених пунктів, за винятком місць масового нересту риби, згідно Переліку нерестовищ по Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах
7.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

Голова комісії по припиненню
юридичної особи
Кіровограддержрибоохорони М.В.Руденко

Затверджено:
Наказ Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Кіровоградській області
№ 27 від 20 березня 2012 р.

Перелік нерестовищ
по Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах
на яких спортивний і любительський лов риби
в період нересту заборонено

Дніпродзержинське водосховище
1. Власівський залив (лівий берег) - від початку садівничого товариства "Будівник", включаючи Самусіївські плавні до затоки Когамлик. Від корінного берегу до форватора (600 га ).
2. Білецьківські плавні (правий берег) - від піонертабору "Чайка" вниз по течії до бувшого рибгоспу "Верхньодніпровець". Від корінного берегу до о. "Зелений", "Динька", "Попівка" - (1400 га).
3. Дереївські плавні (правий берег) - від Дереївського кар'єру до риббригади ВАТ "Станція Придніпровська". Від корінного берегу до форватора - (800 га)
4. Куцеволівські плавні (правий берег) - від Куцеволівського кар'єру до 30-го буя. Від корінного берегу до форватора - (150 га).

Нерестовища нижньої частини Кременчуцького водосховища:
1. Андрусівська затока (Світловодський район). Площа затоки – 50 га, з них мілководдя – 27 га.
2. Цибульницька затока – від острова Московська гора траверзою на протилежний берег і вгору до гирла р. Цибульник.

Голова комісії по припиненню
юридичної особи
Кіровограддержрибоохорони

М.В.Руденко

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
(ДЕРЖКОМРИБГОСП)

ГОЛОВНЕ ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ ЖИВИХ РЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА У КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ
(КІРОВОГРАДДЕРЖРИБООХОРОНА)

Розпорядження

20 березня 2012 р. №28
м.Кіровоград

У зв'язку з початком нерестового періоду, згідно наказу № 27від 20.03.2012 року "Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об'єктах підконтрольних Кіровограддержрибоохороні у 2012 році" та для проведення оперативної роботи по контролю за припиненням промислу наказую:

1.Користувачам водних живих ресурсів, які проводять промисловий лов на Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах в 2012 році, в термін до 01.04.2012 року забезпечити своєчасне зняття промислових знарядь лову з Кременчуцького та Дніпродзержинського водосховища на період весняно-літньої заборони.
2.Старшому рибоохоронної дільниці ( Пасько В.М.):
- проконтролювати своєчасне зняття промислових знарядь лову користувачів з промислових ділянок та оформити відповідними актами припинення промислу на період заборони лову риби у нерестовий період;
- в період до 08.04.2012 року пред'явити акти про припинення промислу в іхтіологічний сектор управління.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
Голова комісії по припиненню
юридичної особи
Кіровограддержрибоохорона М.В.Руденко
 
ukr-turizmДата: Пятница, 29.03.2013, 11:48 | Сообщение # 2
Группа: Удаленные





запрет 2013 Кировоград

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ

(КІРОВОГРАДРИБООХОРОНА)

Н А К А З
11 березня 2013 року м. Кіровоград № 38
Про встановлення весняно – літньої

заборони на лов риби, інших водних

біоресурсів у рибогосподарських

водоймах Кіровоградської області

у 2013 році

З метою охорони природного відтворення водних біоресурсів під час нересту у рибогосподарських водних об'єктах підконтрольних Кіровоградрибоохороні, керуючись ст.19, 20 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", постановою Кабінету Міністрів Украіни від 28 вересня 1996 року №1192 "Про затвердження Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства", п.п. 8.1.,8.2.,8.3 "Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об'єктах України", затверджених наказом Держкомрибгоспу від 18.03.1999р.№33 зареєстрованим в Мін'юсті 25 травня 1999р. за №326/3619 та п.п.3.14.,4.4.,4.14.3.,5.3 "Правил любительського і спортивного рибальства", затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України № 19 від 15.02.99р., зареєстрованих Мін'юстом України 28.04.99р. за № 269/3562,

НАКАЗУЮ:

1. Заборонити промислове та любительське і спортивне рибальство, на період нересту риби і розмноження інших водних біоресурсів на рибогосподарських водних об'єктах Кіровоградської області, у такі строки:

- на Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах, - з 1 квітня до 10 червня 2013 року;

- в усіх інших річках та їх кореневих водах, а також в придаткових - з 1 квітня по 30 червня 2013 року.

2. Заборонити під час весняно-літнього нерестового періоду проведення у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові та сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано - ракушкової суміші, а також пересування будь-яких плав засобів( за винятком установлених судових ходів, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів і у випадках надзвичайної потреби (шторм, туман, аварія і т.п.) а також суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів).

3.Поінформувати обласну держадміністрацію та оповістити через ЗМІ населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлені терміни весняно – літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів.

4.Розробити план спільні заходів по охороні рибних запасів і водних біоресурсів з державною екологічною інспекцією , управліннями МВС в Кіровоградській області та іншими зацікавленими службами.

5. Затвердити перелік нерестовищ по Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах (додається).

6.Дозволити спортивний і любительський лов риби в період нересту на Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах і малих річках однією поплавковою вудкою з одним гачком, спінінгом з блешнею тільки з берега в межах населених пунктів, за винятком місць масового нересту риби, згідно Переліку нерестовищ по Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах

7.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.


Начальник управління М.В. Руденко

ПЕРЕЛІК

ділянок, що відводяться для спортивного і любительського лову риби на час проведення три місячника з охорони водних біоресурсів в період нересту 2013 року



На заборонений весняно-літній нерестовий період любительський та спортивний лов риби дозволяється тільки з берега однією поплавковою або донною вудкою (з одним гачком), або спінінгом (для блешення) на наступних ділянках, з обов’язковим дотриманням «Правил любительського і спортивного рибальства».

1. Кременчуцьке водосховище:

- с. Ревівка – від стоянки човнів (с. Ревівка) до входу в річковий порт м. Світловодськ.

- с. Андрусівка – район кар’єру „Бессарабія”.

- с. Нагірне – район бази „Зв’язківець”.

2. На малих та середніх річках, інших рибогосподарських водоймах.



Перелік нерестовищ

по Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах,

на яких спортивний і любительський лов риби

в період нересту заборонено



Дніпродзержинське водосховище

1. Власівський залив (лівий берег) - від початку садівничого товариства "Будівник", включаючи Самусіївські плавні до затоки Кагамлик. Від корінного берегу до форватора (600 га ).

2. Білецьківські плавні (правий берег) - від піонертабору "Чайка" вниз по течії до бувшого рибгоспу "Верхньодніпровець". Від корінного берегу до о. "Зелений", "Динька", "Попівка" - (1400 га).

3. Дереївські плавні (правий берег) - від Дереївського кар'єру до риббригади ВАТ "Станція Придніпровська". Від корінного берегу до форватора - (800 га)

4. Куцеволівські плавні (правий берег) - від Куцеволівського кар'єру до 30-го буя. Від корінного берегу до форватора - (150 га).

Нерестовища нижньої частини Кременчуцького водосховища:

1. Андрусівська затока (Світловодський район). Площа затоки – 50 га, з них мілководдя – 27 га.
2. Цибульницька затока – від острова Московська гора траверзою на протилежний берег і вгору до гирла р. Цибульник.



ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

(ДЕРЖРИБАГЕНСТВО)

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ

(КІРОВОГРАДРИБООХОРОНА)

­

Розпорядження

11 березня 2013 р. м. Кіровоград № 40



У зв'язку з початком нерестового періоду, згідно наказу № 38 від 11.03.2013 року "Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об'єктах підконтрольних Кіровоградрибоохороні у 2013 році" та для проведення оперативної роботи по контролю за припиненням промислу наказую:

1.Користувачам водних біоресурсів, які проводять промисловий лов на Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах в 2013 році, в термін до 01.04.2013 року забезпечити своєчасне зняття промислових знарядь лову з Кременчуцького та Дніпродзержинського водосховища на період весняно-літньої заборони.

2.Старшому рибоохоронної дільниці ( Пшиченко О.І.):

- проконтролювати своєчасне зняття промислових знарядь лову користувачів з промислових ділянок та оформити відповідними актами припинення промислу на період заборони лову риби у нерестовий період;

- в період до 05.04.2013 року пред'явити акти про припинення промислу в сектор іхтіології управління.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.



Начальник управління М.В.Руденко
 
ukr-turizmДата: Пятница, 27.03.2015, 14:48 | Сообщение # 3
Группа: Удаленные





Запрет на рыбалку в Кировоградской области

Н А К АЗ

13 березня 2015 року № 19

м. Кіровоград

Про встановлення весняно – літньої

заборони на лов риби, інших водних

біоресурсів у рибогосподарських

водоймах Кіровоградської області

у 2015 році

З метою охорони природного відтворення водних біоресурсів під час нересту у рибогосподарських водних об'єктах підконтрольних Кіровоградрибоохороні, керуючись ст.19, 20 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", постановою Кабінету Міністрів Украіни від 28 вересня 1996 року №1192 "Про затвердження Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства", п.п. 8.1.,8.2.,8.3 "Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об'єктах України", затверджених наказом Держкомрибгоспу від 18.03.1999р.№33 зареєстрованим в Мін'юсті 25 травня 1999р. за №326/3619 та п.п.3.14.,4.4.,4.14.3.,5.3 "Правил любительського і спортивного рибальства", затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України № 19 від 15.02.99р., зареєстрованих Мін'юстом України 28.04.99р. за № 269/3562 та наказом Держрибагенства № 63 від 04 березня 2015 року,
НАКАЗУЮ:

1. Заборонити промислове та любительське і спортивне рибальство, на період нересту риби і розмноження інших водних біоресурсів на рибогосподарських водних об'єктах Кіровоградської області, у такі строки:
- на Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах, у межах відповідальності Кіровоградрибоохорони, - з 1 квітня по 10 червня 2015 року(включно);
- в усіх інших річках та їх кореневих водах з 1 квітня по 20 травня 2015 року (включно);
- в придаткових - з 1 квітня по 30 червня 2015 року(включно).
2. Заборонити під час весняно-літнього нерестового періоду проведення у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові та сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано - ракушкової суміші, а також, у відповідності до п.3.14 "Правил любительського і спортивного рибальства", пересування всіх плавучих засобів, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів на ділянках, зазначених у затверджених цим Наказом Переліку нерестовищ на яких спортивний і любительський лов риби в період нересту заборонено ( за винятком установлених судових ходів, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів і у випадках надзвичайної потреби (шторм, туман, аварія і т.п.).

3.Поінформувати обласну держадміністрацію та оповістити через ЗМІ населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлені терміни весняно – літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів.

4.У роботі керуватися Планом спільних заходів Кіровоградрибоохорони, Управліннями МВС України в Кіровоградській області та Держекоінспекції у Кіровоградській області по охороні рибних запасів та боротьбі з браконьєрством в зоні діяльності Кіровоградрибоохорони на 2015 рік.

5. Затвердити перелік нерестовищ по Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах (додається).

6.Дозволити спортивний і любительський лов риби в період нересту на Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах і малих річках однією поплавковою вудкою з одним гачком, спінінгом з блешнею тільки з берега в межах населених пунктів, за винятком місць масового нересту риби, згідно Переліку нерестовищ по Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах
7.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.



Начальник управління М.В.Руденко





Затверджено: Наказом

Управління охорони, використання і

відтворення водних біоресурсів та

регулювання рибальства в

Кіровоградській області

№ 19 від 13 березня 2015 р.

ПЕРЕЛІК

ділянок, що відводяться для спортивного і любительського лову риби на час проведення тримісячника з охорони водних біоресурсів в період нересту 2015 року.

На заборонений весняно-літній нерестовий період любительський та спортивний лов риби дозволяється тільки з берега однією поплавковою або донною вудкою (з одним гачком), або спінінгом (для блешення) на наступних ділянках, з обов’язковим дотриманням «Правил любительського і спортивного рибальства».

1. Кременчуцьке водосховище:

- с. Ревівка – від стоянки човнів (с. Ревівка) до входу в річковий порт м. Світловодськ.

- с. Андрусівка – район кар’єру „Бессарабія”.

- с. Нагірне – район бази „Зв’язківець”.

2. На малих та середніх річках, інших рибогосподарських водоймах.


Начальник ВОВБ

Головань О.В.




Затверджено: Наказом
Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Кіровоградській області
№ 19 від 13 березня 2015 р.
Перелік нерестовищ

по Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах

на яких спортивний і любительський лов риби

в період нересту заборонено

Дніпродзержинське водосховище

1. Плавні (правий берег) - від меж міста Світловодська до дамби озера Плоське вниз по течії - (720 га).

2. Успенські плавні від траверзу порту Комсомольська вниз по течії до Дереївського кар’єру – (900 га)

3. Дереївські плавні (правий берег) - від Дереївського кар'єру до риббригади ВАТ "Станція Придніпровська". Від корінного берегу до форватора - (800 га)

4. Куцеволівські плавні (правий берег) - від Куцеволівського кар'єру до 30-го буя. Від корінного берегу до форватора - (150 га).

Нерестовища нижньої частини Кременчуцького водосховища:

1. Андрусівська затока (Світловодський район). Площа затоки – 50 га, з них мілководдя – 27 га.

2. Цибульницька затока – від острова Московська гора траверзою на протилежний берег і вгору до гирла р. Цибульник.


Начальник ВОВБ


Головань О.В.
ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

(ДЕРЖРИБАГЕНТСТВО)

УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ

(КІРОВОГРАДРИБООХОРОНА)

Розпорядження



13 березня 2015 р. №

м. Кіровоград

У зв'язку з початком нерестового періоду, згідно наказу № від

11.03.2015 року "Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об'єктах підконтрольних Кіровоградрибоохороні у 2015 році" та для проведення оперативної роботи по контролю за припиненням промислу наказую:

1.Користувачам водних біоресурсів, які проводять промисловий лов на Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах в 2015 році, в термін до 01.04.2015 року забезпечити своєчасне зняття промислових знарядь лову з Кременчуцького та Дніпродзержинського водосховища на період весняно-літньої заборони.

2.Старшому рибоохоронної дільниці ( Барабаш Д.В.):

- проконтролювати своєчасне зняття промислових знарядь лову користувачів з промислових ділянок та оформити відповідними актами припинення промислу на період заборони лову риби у нерестовий період;

- в період до 05.04.2015 року пред'явити акти про припинення промислу в сектор іхтіології управління.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.



Начальник управління М.В.Руденко
 
rybalka_otdyhДата: Воскресенье, 20.03.2016, 11:31 | Сообщение # 4
Сержант
Группа: Модераторы
Сообщений: 32
Статус: Offline
Запрет на рыбалку в Кировоградской области 2016
УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ, ВИКОРИСТАННЯ  І ВІДТВОРЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ РИБАЛЬСТВА В  КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Н А К АЗ 
  10 березня 2016 року                                                                   № 19                              
Про встановлення весняно – літньої
заборони на лов риби, інших водних
біоресурсів у рибогосподарських
водоймах Кіровоградської області
у 2016 році 
З метою забезпечення охорони природного відтворення водних біоресурсів під час нересту у рибогосподарських водних об'єктах підконтрольних Кіровоградрибоохороні, керуючись ст.19, 20 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", постановою Кабінету Міністрів Украіни від 28 вересня 1996 року №1192 "Про затвердження Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства", п.п. 8.1.,8.2.,8.3 "Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об'єктах України", затверджених наказом Держкомрибгоспу від 18.03.1999р.№33 зареєстрованим в Мін'юсті 25 травня 1999р. за №326/3619 та п.п.3.14.,4.4.,4.14.3.,5.3 "Правил любительського і спортивного рибальства", затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України № 19 від 15.02.99р., зареєстрованих Мін'юстом України 28.04.99р. за № 269/3562,
 НАКАЗУЮ: 
1. Заборонити промислове та любительське і спортивне рибальство,  на період нересту риби і розмноження інших водних біоресурсів на рибогосподарських водних об'єктах Кіровоградської області, у такі строки:
- на Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах, у межах відповідальності Кіровоградрибоохорони, - з 1 квітня по 9 червня 2016 року(включно);
- в усіх інших річках та їх кореневих водах з 1 квітня по 20 травня 2016 року (включно);
- в придаткових - з 1 квітня по 29 червня 2016 року (включно).
2. Заборонити під час весняно-літнього нерестового періоду проведення у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові та сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано - ракушкової суміші, а також, у відповідності до п.3.14 "Правил любительського і спортивного рибальства", пересування  всіх  плавучих  засобів,  крім  суден   спеціально   уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів на   ділянках, зазначених у затверджених цим Наказом  Переліку нерестовищ на яких спортивний і любительський лов риби в період нересту заборонено ( за винятком установлених судових ходів, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів і у випадках надзвичайної потреби (шторм, туман, аварія і т.п.).
3.Поінформувати обласну держадміністрацію та оповістити через ЗМІ населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлені терміни весняно – літньої заборони на лов риби та інших водних  біоресурсів.
4.У роботі керуватися  Планом спільних заходів Кіровоградрибоохорони, Управліннями МВС України в Кіровоградській області та Держекоінспекції у Кіровоградській області по охороні рибних запасів та боротьбі з браконьєрством в зоні діяльності Кіровоградрибоохорони на 2016 рік.
 5.Затвердити перелік нерестовищ по Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах (додається).
6.Дозволити спортивний і любительський лов риби в період нересту на Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах і малих річках однією поплавковою вудкою з одним гачком, спінінгом з блешнею тільки з берега в межах населених пунктів, за винятком місць масового  нересту риби, згідно Переліку нерестовищ по Кременчуцькому та Дніпродзержинському водосховищах
7.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою. 
Голова комісії з ліквідації-
начальник  Управління                                             М.В.Руденко                            
 Затверджено: Наказом
Управління охорони, використання і
 відтворення водних біоресурсів та
 регулювання рибальства в
 Кіровоградській області
 № 19 від 10 березня 2016 р.
                                               ПЕРЕЛІК
ділянок, що відводяться для спортивного і любительського лову риби на час проведення тримісячника з охорони водних біоресурсів в період нересту         2016 року.        
На заборонений весняно-літній нерестовий період любительський та спортивний лов риби дозволяється тільки з берега однією поплавковою або донною вудкою (з одним гачком), або спінінгом (для блешення)  на наступних ділянках, з обов’язковим дотриманням «Правил любительського і спортивного рибальства». 
1. Кременчуцьке водосховище:
- м. Світловодськ – від пляжу «Андрушкін яр» до входу в річковий порт   м. Світловодськ.
- с. Андрусівка – район кар’єру „Бессарабія”.
- с. Нагірне – район бази „Зв’язківець”.
2. На малих та середніх річках, інших рибогосподарських водоймах.  
Головний спеціаліст сектору іхтіології тарегулювання рибальства                                                                                                       Т. Волохова 
   Затверджено: НаказомУправління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Кіровоградській області№ 19 від 10 березня 2016 р.                           Перелік нерестовищ
по Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах
на яких спортивний і любительський лов риби
в період нересту заборонено 
Дніпродзержинське водосховище
1. Плавні (правий берег) - від меж міста Світловодська до дамби озера Плоське вниз по течії - (720 га).
2. Успенські плавні від траверзу порту Комсомольська вниз по течії до Дереївського кар’єру – (900 га)
3. Дереївські плавні (правий берег) - від Дереївського кар'єру до риббригади ВАТ "Станція Придніпровська". Від корінного берегу до форватора - (800 га)
4. Куцеволівські плавні (правий берег) - від Куцеволівського кар'єру до          30-го буя. Від корінного берегу до форватора - (150 га). 
Нерестовища нижньої частини Кременчуцького водосховища:
1. Андрусівська затока (Світловодський район). Площа затоки – 50 га, з них мілководдя – 27 га.
2. Цибульницька затока – від острова Московська гора траверзою на протилежний берег і вгору до гирла р. Цибульник. 
 Головний спеціаліст сектору іхтіології тарегулювання рибальства                                                                      Волохова Т.
 
aleks263Дата: Среда, 13.03.2019, 08:56 | Сообщение # 5
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Статус: Offline
Что-то изменилось?
 
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка в Кировоградской области » Запрет в Кировоградской области (запрет на ловлю рыбы)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:





Запрет в Кировоградской области - Рыбалка - 08.05.2024
Форумы про рыбалку. Рыбалка в Украине.

ukr-Turizm Яндекс.Метрика
Рыбалка в Украине, форум о рыбалке.
>