Зимовальные ямы - РыбалкаВоскресенье, 19.05.2024, 21:21

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Зимовальные ямы - Рыбалка | Регистрация | Вход
форум о рыбалке
[ Новые сообщения · Участники · Форум Рыбалка · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка в Запорожской области » Зимовальные ямы (Запорожская область)
Зимовальные ямы
ukr-turizmДата: Воскресенье, 03.02.2013, 14:13 | Сообщение # 1
Группа: Удаленные





Перелік зимувальних ям на Запорізькому та Каховському водосховищах в межах Запорізької області в зимовий період 2012-2013 року.
 
 
 


 
ЗАТВЕРДЖЕНО:
Наказ управління охорони, використання і відтворення
водних біоресурсів та регулювання рибальства
у Запорізькій області
„ 23” жовтня 2012 №63
 
ПЕРЕЛІК
зимувальних ям на Запорізькому та Каховському водосховищах
в межах Запорізької області в зимовий період 2012-2013 року.
 
На Запорізькому водосховищі:
-          акваторія затоки Сухенька та затоки Крословська поблизу с. Криловське Запорізького району Запорізької області від гирла углиб водосховища на відстані 200 м;
-      акваторія затоки Балка Вільна від вершини балки до гирла та вглиб водосховища на 500 метрів;
-          акваторія затоки Гадюча від гирла до верхів'я з усіма рукавами;
-          акваторія Запорізького водосховища в таких межах: верхній край о. Таволжанський – північний край с. Орловське Вільнянського району Запорізької області – нижній край о. Таволжанський – нижній край гирла балки Таволжанська та 500 м. вглиб балки.
-          акваторія Запорізького водосховища від пасажирської пристані в с. Андріївка до північного краю с. Круглик  Вільнянського району Запорізької області та 500 м. вглиб водосховища
-          акваторія р. Вільнянка від гирла до  автомобільної траси «Харків-Сімферополь».
На Каховському водосховищі:
-          руслова ділянка Каховського водосховища від греблі Дніпровської ГЕС у м. Запоріжжя через старе та нове русла до південного краю о. Хортиця за виключенням заток, окрім затоки р. Дніпро в районі с. Нижня Хортиця Запорізького району Запорізької області, розташованої в 1 км вище за течією від гирла балки Нижня Хортиця.
-          руслова ділянка Каховського водосховища від південного краю о. Хортиця до межі, що поєдную мис Лиса гора в с. Лисогірка Запорізького району Запорізької області та верхній край протоки Перша Прірва Дніпровської гряди, у тому числі акваторія затоки водно-річкового комплексу ПАТ «Мотор Січ» та затока в районі тренувального комплексу УМВС України в Запорізькій області, що поєдную Гребний канал з р. Дніпро
-          акваторія Каховського водосховища по одному кілометру  вище та нижче другого насипного буя в районі с. Червонодніпровка Запорізького району Запорізької області та по 500 метрів до правого берега та вглиб водосховища.
-          200- метрова акваторія по обидва боки дамби в Балабинській затоці.
-          акваторія Каховського водосховища від скидного каналу Запорізької ТЕС до мережі електропередач протягом 2 км і 500 м від берега углиб водосховища, Водянські Кучугури включно.
-          акваторія Каховського водосховища від Олексієвської насосної станції в с. Велика Знам’янка Кам’янка-Дніпровського району Запорізької області до адміністративної межі Херсонської області  та 1 км вглиб водосховища.
Примітка: Визначення  «руслова ділянка» включає  акваторію між берегами, а на ділянці нижче протоки «Левкові ями» Дніпровської гряди - акваторію від правого берега до заростей очерету островів  Дніпровської гряди.
 
 
Начальник відділу іхтіології                                                          О.Г. Заруба
 
Рыбалка » форум о рыбалке » Рыбалка в Запорожской области » Зимовальные ямы (Запорожская область)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:





Зимовальные ямы - Рыбалка - 19.05.2024
Форумы про рыбалку. Рыбалка в Украине.

ukr-Turizm Яндекс.Метрика
Рыбалка в Украине, форум о рыбалке.
>